Dalić: Primili smo gol u 95. iz kontre, a vodili 2-1. To je čudno | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 92

Dalić: Primili smo gol u 95. iz kontre, a vodili 2-1. To je čudno

Dalić: Primili smo gol u 95. iz kontre, a vodili 2-1. To je čudno
3

Nikad nismo ovako lako primali golove. U Rusiji nijedan primljeni u skupini (primili smo jedan, nap. ur.), u Katru jedan, ovdje već pet... Remi? Nemamo pravo očekivati proći skupinu ako nikoga ne pobjedimo...

VIDEO

Nije lagano, moj dojam je da su to bila dva razlilčita poluvremena. Opet smo bili dekoncentrirani zadnje tri minute, ali rekao sam dečkima da nama ovaj bod igra, rekao je Zlatko Dalić (57) večer nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija remizirala 2-2 u drugom kolu Europskog prvenstva protiv Albanije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dalić o očinskom odnosu prema igračima 01:56

Izbornik ''vatrenih" dao je intervju za HRT u kojem je izjavio kako ništa nije izgubljeno za Hrvatsku, a posebno je zabrinut klimavom obranom Hrvatske.

Uefa otvorila novi disciplinski postupak protiv Hrvatske!
Uefa otvorila novi disciplinski postupak protiv Hrvatske!

- Opet smo prerano primili gol. Albanija je bila motivirana, to ju je poboljšalo, vraćali smo se cijelo vrijeme i bilo bez ideje. Presjekli su nas ti primljeni gol, a mi se puno trošimo da zabijemo gol. Nikad nismo ovako lako primali golove. U Rusiji nijedan primljeni gol u skupini (primili smo jedan, nap. ur.), u Katru jedan, ovdje već pet... Ti golovi nas vrate natrag. Početak druge utakmice bio je jako, jako loš. U svlačionici govorimo jedno, nažalost u tome ne uspijemo. Onda se moramo čupati i vaditi... Nije lako. Frustrira nas to, primili smo gol u 95. iz polukontre ili kontre, a vodimo 2-1. To je čudno - rekao je Dalić.

Neuruppin: Izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije

"Vatreni" će iduću utakmicu igra u ponedjeljak (21 sat) s Italijom, što znači kako će imati puna četiri dana odmora za utakmicu, više nego što su imali uoči utakmice s Albanijom.

Hrvatska još može proći s dva boda. Evo što se mora poklopiti i tko bi nam tad bio protivnik...
Hrvatska još može proći s dva boda. Evo što se mora poklopiti i tko bi nam tad bio protivnik...

- Dobro će nam doći dodatan dan odmora. Imamo puno tema za trening i razgovor. Dobili smo još jednu šansu, moramo ju iskoristiti. Bili smo puno puta u tim situacijama. Uvijek smo imali tu neku utakmicu koja puno znači. To je za nas nokaut utakmica, ja ću ju tako shvatiti. Ako pobijedimo, vjerojatno ćemo ići dalje. Želimo da Hrvatska ostane na Euru - kazao je.

Novinar HRT-a pitao je Dalića hoće li biti promjena u sastavu za ogled s Italijom.

- Razgovarat ćemo i vidjeti. Lako je sad govoriti o svemu, ali ja i dalje ostajem optimist. Vjerujem u ove igrače i vjerujem u reprezentaciju! Prije 10 dana protiv Portugala bili smo najbolji u Europi, sad smo najgori. Neću reći da nas je ta utakmica zavarala, ali dala nam je ambicije. Ja sam rekao da ne trebamo prenagliti. Puno toga ide gore-dolje. Mi smo trenutačno u lošoj fazi, ima puno buke, ali vjerujem da će na kraju biti dobro.

Najbolji vezni red svijeta više nije moćan kao prošlih godina: Brozović teško prati ovaj ritam!
Najbolji vezni red svijeta više nije moćan kao prošlih godina: Brozović teško prati ovaj ritam!

Rekao je kako uopće ne želi kalkulirati kako bi Hrvatska mogla proći dalje bez pobjede na Euru.

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu

- Nemamo mi pravo očekivati proći grupu ako nikoga ne pobjedimo. Nismo Španjolce i Albance, moramo Talijane. Ali iskoristit ću priliku i zahvaliti navijačima, mi u Berlinu i Hamburgu imamo 100.000 Hrvata... Ovo je pokret, žao mi je njih, što ih ne činimo sretnim. Ali siguran sam da će biti s nama i u Leipzigu, šaljem im veliku zahvalu u ime cijele reprezentacije. Dat ćemo sve da vam damo što želite - zaključio je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 92

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga