Obavijesti

Sport

Komentari 14

Dalić izjavio da Istra nije mjerilo za reprezentaciju. Klub mu je odgovorio emotikonom cirkusa

Dalić izjavio da Istra nije mjerilo za reprezentaciju. Klub mu je odgovorio emotikonom cirkusa

Prvoligašu iz Pule nije najbolje sjela izjava izbornika koji je opet opleo po HNL-u i rekao da u njemu nema igrača za reprezentaciju osim Dinama...

VIDEO

Osim Dinama, nemamo uspjehe u Europi. Nismo ispali od Talijana, Španjolaca i Engleza, već klubova koji su niži rang od nas. To je realnost. Činjenica je, možda se ljutiti tko hoće, ali mi smo u problemu ako tražimo igrače za reprezentaciju u Hrvatskoj, osim u Dinamu, rekao je izbornik Zlatko Dalić na rujanskom okupljanju.

Pokretanje videa...

Dalić o poplavama u Jablanici 01:20

Požalio se tada kako u HNL-u igra previše stranaca i da nema kvalitetnih igrača za reprezentaciju. Reprezentacija se opet okupila, čekaju je utakmice protiv Škotske i Poljske u Ligi nacija, a izbornik je zvao petoricu iz domaćeg prvenstva. Bruno Petković, Marko Pjaca, Martin Baturina, Petar Sučić iz Dinama i Marco Pašalić iz Rijeke. Ipak, opet je opleo po hrvatskim klubovima koji su ovog ljeta doživjeli novi debakl u Europi, a to se odnosi na Rijeku, Hajduk i Osijek. 

Zagreb: Trening nogometne reprezentacije na terenu Hitrec Kacijan

- Gledamo igrače koji nam trebaju i koji mogu. Podražaj je Europa, utakmice s Istrom, Varaždinom i Slaven Belupom nisu mjerilo za reprezentaciju. Pratimo, igrači koji se nametnu, dobit će priliku. Ne podcjenjujem HNL, ali realnost je nešto drugo - kazao je izbornik.

Naravno da ta izjava nije najbolje sjela klubovima koje je spomenuo i tako na neki način diskreditirao. Oglasila se Istra koja je objavila emotikon cirkusa. 

Bez obzira na učestale kritike na račun HNL-a, naziru se već neki mladići koji bi uskoro mogli osvanuti u A reprezentaciji. Tu se ponajviše misli na stopera Hajduka Dominika Prpića koji je dobio pretpoziv, igrača Rijeke Tonija Fruka, a ako ovako nastavi, jednog dana bi se na popisu mogao naći i splitski dijamant Bruno Durdov. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?
VESELJE U OBITELJI

Schumacher ponovno izlazi u javnost zbog ljepotice iz BIH?

Michael Schumacher nedavno je navodno prisustvovao udaji kćeri Gine-Marie, a uskoro bi moglo biti novo veselje u obitelji Schumacher. Njegov sin Mick navodno se zaručio za Lailu Hasanović koja je porijeklom iz BiH