Obavijesti

Sport

Komentari 6

Daily Mail: Kovačića želi City, to dovoljno govori da je briljantan

Daily Mail: Kovačića želi City, to dovoljno govori da je briljantan

Budući da ima tek nešto više od godine dana ugovora, pred hrvatskim veznjakom je teška odluka na ljeto. Uoči 29. rođendana, pred njim je možda i posljednji dugogodišnji ugovor karijere, pišu Englezi

VIDEO

Prema pisanjima engleskog Daily Maila, hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (28) na meti je Manchester Cityja te bi tijekom ljetnog prijelaznog roka mogao napustiti redove Chelseaja

Pokretanje videa...

PROGLEDAJ SRCEM 00:09

Aktualni engleski prvak od ljeta je potrošio 650 milijuna na transfere, od čega 330 milijuna eura u zimskom prijelaznog roku. Chelsea planira prodati sve one igrače koji neće pristati na produženje ili imaju ugovor s kojim su za klub vezani dvije godine, a među njima je i Kovačić.  

Daily Mail za primjer je uzeo upravo hrvatskog reprezentativca kojemu ugovor traje do ljeta 2024. godine, a navodi se da je Pep Guardiola zainteresiran je za transfer Kovačića.

Kovačića čeka teška odluka

"On mora ostati u Chelseaju. Budući da ima tek nešto više od godine dana ugovora, pred hrvatskim veznjakom je teška odluka na ljeto. Uoči 29. rođendana kojeg će proslaviti u svibnju pred njim je možda i posljednji dugogodišnji ugovor karijere. Piše se o interesu koji pokazuju Pep Guardiola i Manchester City, a to dovoljno govori o tome kakav je briljantan igrač kad ga ide. Boehly bi morao napraviti sve što može da zadrži Kovačića na Stamford Bridgeu", piše Daily Mail. 

Kovačić je u dresu Chelseaja odigrao 207 utakmica, zabio pet golova uz 14 asistencija, a s klubom je slavio četiri titule. Chelsea je s njim u momčadi osvojio Ligu prvaka, Europa ligu, Uefin Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO