Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

wwww
Po meni je sinoć David Blatt promašio taktiku,umjesto da igra s Mozgovom kao i u predhodnim utakmicama,on odgovara Kerru na malu postavu i tako prvi put u seriji gubi skokove 37/43,iako ih je opet Thompson u reketu skoro sam izdominirao sa skokovima što u odbrani što u napadu,nije mogao sam,zato što je LeBron bio više orijentiran prema napadu a kada je tu Mozgov tada on preuzima više skokove u odbrani dok Thompson s LeBronom više hvataju one lopte u napadu.Što se tiče trica tu su bili identični 12/12 i to je jedan od bitniji segmenta da te Warriorsi tricaški ne napucaju i statistika kaže da su u sve 4 utakmice Warriorsi u tricama bili bolji a u skokovima Cavsi i uz onako napadačko,razigravačko,skakačko,raspoloženog LeBrona da David Blatt promaši ovako taktiku i da Mozgovu da samo 9 min.da igra koji se pokazao odličan što u odbrani,što u napadu je ravan trenerskom neiskustvu u Nba a posebno pri postavljanju taktike u "playoffs-u" i dobro je su komentator Jeff van Gandy rekao u šali ali nije bio daleko od istine za Mike Millera da je 2012 god.zadnji put dao koš.Kada je finale u pitanju tada nema umora ali postaviti Millera da igra koji van svake forme i zasjesti na klupi odličnog Mozgova i bez obzira na fantastičnu napadačku partiju Currya ključ poraza Cavsa treba upravo tražiti u tom segmentu tj.u pogrešnoj odluci Davida Blatta..
Dk
blatt je pogrijesio odmah na pocetku serije jer nije vise odmarao labrona...bar par minuta vise na svakoj utakmici znam da je S.Marion vec u godinama ali mislim Prikaži još ↓
wwww
Shawn Marion je bio dugo ozljeđen i odigrao je par utakmica u "playoffs-u",on još nije zaliječio ozljedu po pisanju medija a van svake je natjecateljske forme,t Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .