Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

de
Steta jedino sto nije zadnjih dvije minute bila neizvjesnija zavrsnica jer su LeBron i Cavsi zasluzili to. Opet je kralj James odigrao veliku partiju s jos jednim tripleom doubleom, no na njegovu zalost niti tih 40 poena nije bilo dovoljno. Zanimljivo, treneri nisu gotovo uopce koristili klasicne centre Boguta i Mozgova. Osim prve tri pocetne minute prve cetvrtine koje su bile skromne, ostatak prvog poluvremena je bilo dosta sadrzajno. Tricaski rapolozene obje momcadi, s LeBronom se dobro nadopunjavao i J.R. Smith, a za Warriorse su odlicnu potporu Curryu dali Green i neocekivano Barbosa. Treca cetvrtina je ponudila ofenzivno najslabije izdanje Cavsa (kao i LeBrona) i nekoliko zaista nepotrebno izgubljenih lopti, Golden State je to samo djelomicno iskoristio, tako da su u zadnju dionicu usli s +6. Tada se budi King James i uz seriju svojih koseva medju kojima se istaknula dalekometna trica, daje tracak nade Clevelandu. Problem je bio sto su svi ostali suigraci manje vise stali, tako da nije mogao sam izgurati, sto su u zavrsnici najbolje iskoristili Curry i Iguodala (iako je katastrofalno gadjao s crte slobodnih bacanja). Steph se potpuno razmahao, poceo je uzvracati LeBronu jednako impresivnim tricama i to je bilo to. Sto ce Blatt, James i drustvo pokusati napraviti da izjednace seriju i donesu neizvjesnost do maksimuma, mozemo samo nagadjati. Cavsi se bore, LeBron daje sve od sebe, ali kada su kao jutros tricaski raspolozeni Warriorsi, jednostavno je tesko doci do pobjede.
ZVECKO 3
Curry i James ko Messi i Ronaldo, odlicni dueli.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .