Obavijesti

Sport

Komentari 66

Cordoba je potpisao za Dinamo: 'Za klub znaju u Južnoj Americi'

Cordoba je potpisao za Dinamo: 'Za klub znaju u Južnoj Americi'

Dinamo je sjajan za početak moje europske nogometne karijere, svjestan sam koliko je dominantan u domaćem prvenstvu i u kakvom se smislu istaknuo i pozicionirao na europskoj nogometnoj mapi, kaže Kolumbijac

VIDEO

Juan Córdoba (21) novi je igrač Dinama. Potvrda je stigla iz Maksimirske 128 nekoliko sati nakon konferencije za medije u kojoj je trener Sergej Jakirović slijegao ramenima na pitanje o potvrdi transfera i tvrdio kako mora proći liječnički. Sve je bilo u redu i kolumbijsko desno kompletiralo transfer iz Deportivo Calija vrijedan 1,8 miiljuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Dinamo predstavio Cordobu

Pokretanje videa...

Juan Cordoba novi je igrač Dinama 01:25

- Presretan sam što sam potpisao ugovor s Dinamom. Smatram da je ovaj klub sjajan za početak moje europske nogometne karijere, svjestan sam koliko je dominantan u domaćem prvenstvu i u kakvom se smislu istaknuo i pozicionirao na europskoj nogometnoj mapi. Za Dinamo se zna i u Južnoj Americi, mnogi mladi igrači s mog kontinenta su se u afirmativnim godinama, uostalom, probili i zaigrali nogomet na ozbiljnoj razini upravo ostvarivši transfer u redove hrvatskog prvaka. Zahvaljujem klubu na povjerenju i jedva čekam odjenuti plavi dres i pomoći momčadi da ostvarimo sve zadane ciljeve - rekao je Córdoba.

Prvi ga je skautirao sportski direktor Marko Marić koji se oduševio igrama Kolumbijca u dresu Deportivo Calija, te ga je odmah poželio dovesti u Hrvatsku. Marić nije imao jednostavan zadatak, Cordoba je na svom stolu imao ponude iz MLS-a i Saudijske Arabije, ali se na koncu odlučio za dolazak u Hrvatsku. I to iz jasnih razloga, Cordoba s "modrima" želi zaigrati u Ligi prvaka.

Zagrepčani su ovog ljeta odradili strašan prijelazni rok, u Maksimir su stigli Mmaee, Torrente, Kačavenda, Pjaca i Córdoba, pa Jakirović u svojim redovima ima sasvim dovoljno kvalitetnih aduta za napad na dvostruku krunu i ligašku fazu elitnog natjecanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 66

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!
ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone