Obavijesti

Sport

Komentari 3

Conor McGregor gubi razum: Napao je Khabibovu djecu

Conor McGregor gubi razum: Napao je Khabibovu djecu

Želim pojesti njegovu djecu!!! Kad ih je zadnji put vidio? Suprugu? Majku? Mogao bi za promjenu malo vremena provesti s djecom i obitelj, napisao je Conor pa izbrisao objavu

VIDEO

Otkako je prije mjesec dana po drugi put zaredom izgubio od Dustina Poiriera, Conoru McGregoru kao da su se pobrkali lončići u glavi. Odmah nakon poraza, dok su ga sa slomljenom nogom vodili prema bolnici, njegov jezik nije stao mljeti. Vrijeđao je Poiriera te njegovoj supruzi rekao da je ku*va. Nije birao sredstva svome verbalnom ratu. 

Pokretanje videa...

ARMAGEDON SHOW: Forgač, Pejić i Croata - najava velikog finala, osvrt na Miočić vs Ngannou | PODCAST 26:42

No, nije ni tu stao. Prešao je svaku granicu nakon što je na društvenim mrežama prozvao i Poirierovu petogodišnju kći, a sada se vratio na svog zakletog prijatelja Khabiba Nurmagomedova. Dagestanac je već neko vrijeme u mirovini, a Irac nikako da prihvati onaj težak poraz koji mu je zadao prije tri godine. Svako malo ga proziva, a sada se u trenutku ludila dohvatio i njegove djece. 

Khabib je u podcastu rekao kako samo zli ljudi vrijeđaju tuđu obitelj i vjeru. Mnogi su shvatili da se to odnosi na Conora koji je uoči i nakon njihove borbe vrijeđao Nurmagomedova i njegovu obitelj. McGregor se osjetio prozvanim pa je opet iskoristio Twitter za svoje obračune. 

- Želim pojesti njegovu djecu!!! Kad ih je zadnji put vidio? Suprugu? Majku? Mogao bi za promjenu malo vremena provesti s djecom i obitelji, a ne stalno pričati o meni. Barem prije nego što se negdje idući put spotakneš. Onda nećeš imati sreće koliko prvi put - poručio mu je Irac.

Baš kao i u slučaju Poirierove kćerke, netko je očito prenio Conoru da je pretjerao i da je izgubio razum pa je nakon nekog vremena izbrisao objavu. No, na njegovu nesreću, internetska prostranstva sve pamte. 

MMA: UFC 264-McGregor vs Poirier

Conor je odavno prešao prag zdravog razuma, no to se ne tiče i Dane White. Svjestan je da mu Irac sa svojim dugim jezikom donosi veliku zaradu pa će mu dati novu šansu. Uskoro bi tako mogli gledati i četvrtu borbu između njega i Dustina Poiriera, a ne sumnjamo kako će McGregor do tada opet koji put iskočiti u centar pozornosti. 

MMA: UFC 264-McGregor vs Poirier
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...
FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice