Obavijesti

Sport

Komentari 3

Claudio Bravo šokirao: City je div u usporedbi s Barcelonom!

Claudio Bravo šokirao: City je div u usporedbi s Barcelonom!
3

Iako je za "građane" nastupio svega 29 puta, o klubu je govorio riječima punim hvale, dok za Barcelonu smatra da funkcionira poput malog kluba...

VIDEO

Čileanac Claudio Bravo (41) svojevremeno je "žario i palio" na vratima Barcelone i Manchester Cityja. Iako nije uvijek bio prvi izbor među vratnicama, pamtimo neke njegove odlične sezone, a sada se u razgovoru za El Legado prisjetio tih vremena i usporedio klubove.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Renovira se kultni Camp Nou: Cijena je prava sitnica, samo 1,45 milijardi eura 00:46

- Barça funkcionira kao mali klub. Ogroman je u cijelom svijetu. Gigantski. Real Madrid i Barça su najveći u smislu medija, najpoznatiji u cijelom svijetu. Azija, Sjedinjene Države, bilo gdje... Gigantski, ali interno je to vrlo mali klub, uvijek ista lica, nekoliko igrača, osoblja, tri ili četiri zaštitara, kuhara i još malo toga - rekao je Bravo o Barceloni. 

Copa America 2024 - Chile v Argentina

Zanimljivo, iako je za Manchester City nastupio svega 29 puta, smatra da su "građani" u organizacijskom smislu ispred Katalonaca.

- Manchester City je interno ogroman klub. Div. Što se tiče resursa, nešto neograničeno. Ljudi u klubu, u svlačionici, u medicinskom dijelu, u teretani... Puno je ljudi. Ne štede sredstva i kadrove kako bi se igrač razvijao na najbolji mogući način, da mu ništa ne nedostaje. Ti se samo brineš o igri. Imali smo najboljeg kondicionog trenera. Ne samo jednog, ne dva, ne tri, već koliko treba. O broju liječnika i medicinskog osoblja neću ni govoriti - zanimljivo je opservirao. 

Zagreb: Manchester City bio je bolji od Dinama, a u osminu finala Lige prvaka ide talijanska Atalanta

Bravo je u karijeri branio još za Colo-Colo, Real Sociedad i Betis, a trenutačno je bez kluba. Za reprezentaciju Čilea nastupio je 150 puta i osvojio dvije Copa Américe

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju
CITYJEVA SMICALICA

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju

Ekipa iz Manchester Cityja priključila se popularnom trendu s TikToka u kojem ljudima pokažete njihove stare fotografije i molite ih potpis. Prva je žrtva bio Joško Gvardiol kojem se to baš i nije svidjelo, a suigrač Ederson valjao se od smijeha. Mateo Kovačić reagirao je, pak, kulerski: "Ovo je bilo davno, 17 godina... Starim".