Čitatelji: Kalinić nije dobar izbor za Hajduk, a ni Talijan za Osijek | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 24

Čitatelji: Kalinić nije dobar izbor za Hajduk, a ni Talijan za Osijek

Čitatelji: Kalinić nije dobar izbor za Hajduk, a ni Talijan za Osijek

U Dinamu su najavili ostanak Jakirovića, u Rijeci je neizvjesna situacija sa Sopićem, sportski direktor Hajduka postao je Kalinić, a Osijek je smijenio Zekića. O takvim odlukama mišljenje imaju i naši čitatelji.

VIDEO

U anketi 24sata u utorak pitali smo čitatelje što misle o posljednjim potezima uprava Dinama, Rijeke, Hajduka i Osijeka.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako u Hercegovini slave titulu Dinama

Pokretanje videa...

Slavlje u Čitluku nakon novog naslova Dinama 01:07

Dinamo je nakon turbulentne sezone odlučio ostaviti na klupi Sergeja Jakirovića, koji je klubu donio titule prvaka HNL-a i kupa. Većina naših čitatelja slaže se s ovim potezom i smatra kako je ostanak Jakirovića na klupi "modrih" dobar potez Velimira Zajeca. U trenutku objave ovog članka čak 84 posto njih se slaže s ostankom Jakirovića, dok je 16 posto protiv.

 

U Rijeci se sve glasnije priča o odlasku trenera Željka Sopića, koji je na kraju sezone ostao "kratak" za dva trofeja. Predsjednik Mišković odbio je komentirati njegovu budućnost, a u srijedu će donijeti odluku o Sopićevom ostanku. Kao najizgledniji kandidat za nasljednika navodi se Silvijo Čabraja. Sopića ne bi otpustilo 70 posto čitatelja, dok bi njih 30 posto za promjenu na klupi.

 

Hajduk je krajem sezone odlučio napraviti potpuni zaokret. Iz kluba su otišli dugogodišnji predsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Mindaugas Nikoličius. Nedugo nakon odlaska Jakobušića, Ivan Bilić preuzeo je vođenje kluba, a iz kopački u odijelo na mjesto sportskog direktora "uskočio" je Nikola Kalinić. Da Kalinić nije dobar izbor za tu funkciju smatra čak 72 posto čitatelja, dok 28 posto podržava njegovo imenovanje.

 

Osijek je u posljednjih osam utakmica upisao šest pobjeda i dva poraza pod vodstvom Zorana Zekića. No ti rezultati nisu uvjerili sportskog direktora Joesa Bota da je upravo Zekić taj koji treba voditi momčad iduće sezone. Njegov nasljednik na klupi trebao bi biti mladi Talijan Federico Coppitelli, koji nema iskustva s vođenjem seniorske momčadi. Mišljenja čitatelja u anketi o dolasku Coppitellija u Osijek su podijeljena. Njih 56 posto smatra kako Talijan nije dobar potez Osijeka, a 44 posto misli suprotno.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Ajax se rješava Šutala? Ključni čovjek na putu do naslova produžio s Dinamom

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga