Čitatelji: Dalić je najveći krivac za poraz od Španjolske. Penale bi trebala izvoditi ova dvojica | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 77

Čitatelji: Dalić je najveći krivac za poraz od Španjolske. Penale bi trebala izvoditi ova dvojica

Čitatelji: Dalić je najveći krivac za poraz od Španjolske. Penale bi trebala izvoditi ova dvojica

Trojica igrača izdvajaju se po pitanju onih koji bi protiv Albanije trebali preseliti na klupu, jedan u svakoj liniji. A nakon promašaja penala samo oko pet posto čitatelja i dalje vjeruje Petkoviću

VIDEO

Puno je otvorenih pitanja u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji nakon bolnog i visokog poraza od Španjolske na startu Europskog prvenstva u Njemačkoj (3-0), a na neka od njih čitatelji 24sata odgovarali su kroz ankete postavljene na našem portalu. Možda će i one biti putokaz stručnom stožeru kod pripreme iduće utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening 'vatrenih' nakon Španjolske

Pokretanje videa...

Prvi trening 'Vatrenih' nakon teškog poraza 00:54

Jutro nakon utakmice pitali smo vas tko bi trebao ispasti iz prvih 11 za sudar s Albanijom u srijedu od 15 sati u Hamburgu. Među više od 35.000 vaših glasova dvojica igrača vode mrtvu trku, Marcelo Brozović i Marin Pongračić s oko 20 posto, odnosno više od 7000 glasova do trenutka objave članka. Blizu je i Ante Budimir sa 16 posto. Najmanje su upitni Joško Gvardiol, Dominik Livaković i Lovro Majer.

 

Velika se polemika vodila oko izvođenja penala nakon što je Bruno Petković promašio drugi zaredom protiv Španjolske nakon onoga u raspucavanju u finalu Lige nacija prošle godine. Na terenu nije bilo nominalno prvih izvođača Luke Modrića i Andreja Kramarića, a taj promašaj mogao bi skupo stajati "vatrene" ako s trećeg mjesta u skupini budu tražili ulazak u osminu finala.

Na pitanje tko bi trebao izvoditi penale u reprezentaciji na prvom mjestu nisu ni Modrić ni Kramarić, već čovjek koji je u tom trenutku bio na terenu, Lovro Majer s više od 30 posto glasova. Mrvicu manje ima Kramarić i njih dvojica daleko se izdvajaju od ostalih. Slijedi Ivan Perišić s 12 posto glasova, a Modrić ne stoji najbolje, tek šest posto. Bruni Petkoviću i dalje bi penale dalo izvoditi oko 5,6 posto čitatelja.

 

Naposljetku, nakon izbornikovih prozivki igrača na konferenciji za novinare pitali smo vas tko je kriv za poraz od Španjolske. Da upravo Zlatko Dalić treba preuzeti najveću odgovornost misli vas gotovo 50 posto (48,2). Oko 28 posto smatra da je Španjolska naprosto bolja, a najmanje čitatelja za poraz okrivljuje igrače, oko 24 posto.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 77

VIDEO

Transferi UŽIVO: Dinamo prodao dvojac u Liege, Hajdukova golmanska nada traži novi klub
PRATITE UŽIVO

Transferi UŽIVO: Dinamo prodao dvojac u Liege, Hajdukova golmanska nada traži novi klub

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, tko ide na koga?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu
Belinho iz Dinama u Kustošiju?! Andy Bara za 24sata: Tata ne želi da igra za 400 € mjesečno
DOZNAJEMO

Belinho iz Dinama u Kustošiju?! Andy Bara za 24sata: Tata ne želi da igra za 400 € mjesečno

Belinho je odbio potpis stipendijskog ugovora prema kojem bi prvu godinu zarađivao 400, pa sljedeće dvije godine 500 eura mjesečno. U Maksimiru više ne žele probijati platne razrede mladim igračima