Obavijesti

Sport

Komentari 35

Čitatelji 24sata: Jakirović ne bi trebao ostati Dinamov trener

Čitatelji 24sata: Jakirović ne bi trebao ostati Dinamov trener

Dinamo je izgubio treći put u posljednjih pet utakmica, ne može do vrha ljestvice u HNL-u, pretrpio je blamažu i u Europi, a od 15.000 glasova u anketi većina ne podržava aktualnog trenera

VIDEO

Dinamo je u subotu u Velikoj Gorici izgubio treći put u posljednjih pet utakmica, već šesti put ove sezone, i još jednom potvrdio da je u vrlo turbulentnoj sezoni u kojoj mu naslov prvaka ozbiljno visi, a ni u Europi ne ide po zacrtanome.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice 12. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige između Gorice i Dinama (2:1) 01:33

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Sergej Jakirović dobio je podršku uprave nakon blamaže na Kosovu, a upitno je koliko će strpljenja imati u Maksimirskoj 128 nastavi li s ovakvim rezultatima. Iako je mnogima jasno da on nije najveći krivac jer nije birao ovu momčad, već ju je takvu zatekao nakon rasprodaje u prijelaznom roku.

Nakon utakmice Gorice i Dinama (2-1) pitali smo vas treba li Jakirović ostati na klupi Dinama. Glasovalo je oko 15.000 čitatelja do trenutka objave ovoga teksta, a 58 posto odgovorilo je: ne, dok je za njegov ostanak bilo 42 posto.

 

Ako preživi do četvrtka, Jakiroviću bi domaća utakmica protiv Viktorije Plzen u Konferencijskoj ligi mogla biti odlučujuća i teško će preživjeti još jedan poraz bez obzira na činjenicu da su Česi najjači suparnik u skupini. Iduće kolo HNL-a "modrima" dovodi Lokomotivu na Maksimir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 35

VIDEO