Obavijesti

Sport

Komentari 6

Cirkus u Barceloni: Dani Olmo ni ovo kolo neće moći debitirati!

Cirkus u Barceloni: Dani Olmo ni ovo kolo neće moći debitirati!

Zaista je nevjerojatno da klub Barcelonine veličine, brenda kojeg predstavlja i utjecaja koji ima, još uvijek muku muči s problemima zbog kojih bi neki drugi klubovi odavno završili u stečaju

VIDEO

La Liga je krenula, Barcelona je slavila u prvom kolu na užarenom gostovanju kod Valencije 2-1 na pogon Roberta Lewandowskog, a Dani Olmo nije bio u zapisniku za tu utakmicu. Novi tjedan, novo kolo i sudar protiv Athletic Bilbaa, Olma i dalje nema... 

Barcelonin trener Hansi Flick izjavio je da bivši dinamovac nije još potpuno u formi, no u pozadini cijele priče je nevjerojatna situacija u klubu. Nije nepoznanica da Barcelona jedva spaja kraj s krajem i uopće je pitanje na koji način uspijeva dovoditi odlične igrače i, primjerice, za Olma izdvojiti 47 milijuna eura, plus 13 milijuna kroz bonuse, kad nema "prebijene pare".

Tek kad neki igrači odu, Olmo može igrati

Već nekoliko sezona 'blaugrana' muku muči s financijama, a sada nije u stanju registrirati igrača jer da bi to učinila mora smanjiti troškove plaća. Tek tada će se otvoriti mjesto za Olma i moći će biti u konkurenciji.

Barcelonu je napustio Ilkay Gündogan, čeka se da se u potpunosti kompletiraju transferi Clementa Lengleta, Victora Roquea i Mikayila Fayea i onda će se do kraja moći riješiti papirologija.

Zaista je nevjerojatno da klub Barcelonine veličine, brenda kojeg predstavlja i utjecaja koji ima, još uvijek muku muči s problemima zbog kojih bi neki drugi klubovi odavno završili u stečaju. I da je uopće u mogućnosti na ovaj način dovoditi igrače koji onda tjednima ne mogu biti registrirani zbog financijskih problema.

Odlazak navedenih igrača trebao bi otvoriti mjesto u Barcinu rosteru i Dani Olmo bi konačno mogao debitirati u 3. kolu protiv Raya Vallecana. Hoće li se to i dogoditi? Živi bili pa vidjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane