Obavijesti

Sport

Komentari 0

Čilić dolazi braniti naslov, Ančić otkazao Indoors...

Čilić dolazi braniti naslov, Ančić otkazao Indoors...
1

Indoors 2010. održat će se u Domu sportova, tjedan poslije Australian Opena. Neće biti velikih zvijezda, ali bit će domaćih tenisača. I Ljubičića...

VIDEO

Ivan Ljubičić prvi je pobjednik turnira, no on je i više od igrača jer je pridonio da turnir bude stalno na ATP listi. Dolazi i Ivo Karlović koji nije prošle sezonu bio u formi kao ranije, ali se nadamo da će se to popraviti, rekao je Branko Horvat, najavivši peto izdanje PBZ Zagreb Indoorsa. U zagrebačkoj dvorani Doma sportova od 1.do 7. veljače nastupiti će najjači hrvatski tenisači. Osim Ančića koji je otkazao nastup jer će u to vrijeme igrati manje turnire i challengere. Dolazi i Karlović koji prijašnjih godina nije bio u formi na ovom turniru. Direktor Horvat najavljuje da nema velikih imena, ali dolaze dobri tenisači.
- U prvom redu tu je najbolji Austrijanac Juergen Melzer (28), koji na žalost ne odgovara našima. Zatim, tu su drugi i treći srpski tenisač Viktor Troicki (29. na ATP ljestvici) i Janko Tipsarević (38), te Francuz Arnadu Clement (63) - dodao je direktor turnira. Na predstavljaju u Westinu Bio je i Ivan Ljubičić, trostruki finalist  Prisjetio se finala 2008.
- Zbog Stahovskog se još uvijek noćima budim. Još ne mogu vjerovati da sam izgubio taj meč - rekao je Ljubičić, i dodao:
- Dobro je da se nastavlja tradicija za koju bi šteta bilo da je nema. Do sada je ovaj turnir uvijek imao Hrvate u finalu i nadam se da će tako biti i sada - kazao je Ivan Ljubičić koji je bio nazočan na konferenciji za novinare.
Branko Horvat vrlo je zadovoljan jer se unatoč krizi, a zahvaljujući potpori Grada Zagreba i glavnog sponzora PBZ-a, turnir vrijedan 450.000 eura ipak može održati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne