Obavijesti

Sport

Komentari 25

Čavlina otvoreno: Nisam klinac da mi zvižde svaku utakmicu! A novi trener hoće me promijeniti

Čavlina otvoreno: Nisam klinac da mi zvižde svaku utakmicu! A novi trener hoće me promijeniti

Golman mlade reprezentacije završio je na klupi nakon nekoliko pogrešaka na startu sezone u Osijeku, a izbornik mu vjeruje: "Sve što sam radio 12-13 godina na treningu najednom nije valjalo"

VIDEO

Nikola Čavlina (22) u proteklih mjesec dana proživljava pravi pakao u Osijeku. Nakon potpisa za Dinamo i izbacivanja Levadije Talinn u Konferencijskoj ligi kola su i njemu i "bijelo-plavima" krenula nizbrdo. Napravio je neke bizarne greške i skrivio golove, a na sve to nadovezali su se porazi od Šibenika, Dinama i Rijeke pa i ispadanje od Zire u Europi iako je u raspucavanju obranio čak tri penala. 

Zviždali su mu navijači, a trener Federico Coppitelli za posljednju utakmicu protiv Hajduka maknuo ga je s gola i stavio Marka Malenicu koji je sjajno branio, ali ni to nije pomoglo da Osijek prekine crni niz i pomakne se s mršavog boda nakon prvih pet kola. Čavlina se u međuvremenu maknuo iz Slavonije u Zagreb na okupljanje hrvatske U-21 reprezentacije pod vodstvom novog izbornika Ivice Olića, koji je jasno naznačio da ostaje broj jedan i kapetan za utakmice protiv Farskih Otoka i Portugala.

Split: Hajduk i Lokomotiva sastali se u 27. kolu Prve HNL

- Uvjeren sam da su svi moji kiksevi koji su se događali stvar novog načina treniranja u Osijeku! Kad sam došao, talijanski trener vratara želio me skroz promijeniti. Sve je htio mijenjati. Sve ono što sam radio zadnjih 12-13 godina, koliko sam već vratar, najednom ništa nije valjalo. Nisam se osjećao najbolje, točnije, nisam se uopće osjećao dobro. I onda stvari krenu nizbrdo - rekao je Čavlina za Sportske novosti i dodao:

- Da stvar bude gora, kad napravim pogrešku, nema naših igrača u blizini da je isprave i, eto, primim gol. Sve je išlo jedno za drugim, po Murphyjevom zakonu, ako nešto može poći naopako, poći će naopako. Ali kod mene se ne bi događale te pogreške da sam bio onaj stari, da sam radio ono što najbolje znam. Trenutačno u Osijeku radim neke stvari koje ne znam! Još se učim, ali nije da mi odgovaraju.

Uvjeren je kako će se vratiti na gol Osijeka, a navijačima je poručio:

- Navijači su na tribinama, imaju pravo izraziti svoj stav, pa i zviždukom. U većim klubovima moguće je da svaki vikend netko naleti na navijački volej. Nakon one utakmice sa Šibenikom sam se ispričao, ali nisam ja baš neki klinac koji je jučer došao na nogometne terene, pa da mi se zviždi svaku utakmicu.

Ivici Oliću jako je zahvalan što je stao u njegovu obranu, a za kraj je poručio:

- Znam da sam jedan od najboljih u HNL-u. Sad sam shvatio jedno. Trebam slušati samo sebe i raditi ono što najbolje znam.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!'
IZNENADIO SE

Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!'

Nevjerojatno. Imao sam osjećaj kao da sam usred džungle, nitko nije mogao pripitomiti ove lavove. Tri reda zaštitara štite Hajdukove službenike, takva je situacija, rekao je popularni engleski youtuber

UZNEMIRUJUĆE Šok i horor za Meksikanku: Ovo je najgora posjekotina u povijesti UFC-a
STRAŠNA OZLJEDA

UZNEMIRUJUĆE Šok i horor za Meksikanku: Ovo je najgora posjekotina u povijesti UFC-a

U MMA borbama vidjeli smo strašne ozljede, no ovo je jedna od najgorih ozljeda u povijesti sporta. U šoku je čak i UFC-ov predsjednik Dana White
VIDEO Pogledajte incident na derbiju: Hajdukovci napadnuti u loži, spašavao ih Silvio Marić?!
KAOS NA TRIBINI

VIDEO Pogledajte incident na derbiju: Hajdukovci napadnuti u loži, spašavao ih Silvio Marić?!

Legendarni dinamovac Silvio Marić spasio je cijelu situaciju. Nekako je smirio huligane, iako je i sam osjetio njihov gnjev. Huligani su vrijeđali i bacali upaljače prema Hajdukovim službenicima