Obavijesti

Sport

Komentari 19

Čačić o izgledu na Fifi: Haha, pa to nema nikakve veze sa mnom!

Čačić o izgledu na Fifi: Haha, pa to nema nikakve veze sa mnom!
3

Veseli me sjajna partija Daniela Štefulja u Jarmini, i on je pokazao da se na njega može ozbiljno računati, rekao je Ante Čačić na 'pressici' na kojoj su se pojavila samo dva novinara...

VIDEO

Prvo želim čestitati našoj A i U-21 reprezentaciji, te njihovim stožerima koji su u ovoj stanci napravili velike rezultate. Mi sezonu nastavljamo protiv Slaven Belupa koji je prošle sezone u 1. kolu napravio veliko iznenađenje u Maksimiru, oni svakome mogu napraviti probleme. Sve je jasno, mi se i dalje želimo fokusirati na domaće natjecanje, želimo napraviti sve da i ovu utakmicu apsolviramo na najbolji način, rekao je Ante Čačić. 

Pokretanje videa...

Dinamo srušio Chelsea 01:00

Dinamo je stigao do završnice prvog dijela sezone. Zagrepčani do kraja jeseni imaju još samo devet utakmica, četiri europska i pet prvenstvenih dvoboja. Na domaćoj sceni hrvatskog prvaka čekaju obračuni sa Slaven Belupom, Varaždinom, Hajdukom (vani), Osijekom (vani) i Šibenikom, dok im Liga prvaka donosi dva ogleda sa Salzburgom, te po jedan s Milanom i Chelseajem (u Londonu). A cijela priča počinje već sutra sa Slaven Belupom. 

Susret Milana i Dinama u drugom kolu UEFA Lige prvaka

- Želimo osvojiti sva tri boda, na taj način zadržati dobru atmosferu koja nas prati od početka sezone. I onda pobjedom dočekati novu utakmicu koja je na rasporedu već u srijedu. Stanje momčadi je uredno, a poslije treninga ćemo vidjeti s kojom ćemo momčadi otvoriti dvoboj. Sigurno neće biti Luke Menala, vidjet ćemo i kakvo je stanje sa Sadeghom Moharramijem koji se tek jučer vratio s reprezentativnog okupljanja - rekao je Ante Čačić, pa nastavio:

- Vidjet ćemo i koliko ćemo koristiti Arijana Ademija koji je po drugi put postao otac, ali u svakom slučaju bez našeg kapetana ne želimo ići u sve izazove koji su pred nama. Da, vjerujem da će i Ademi sutra biti u konkurenciji za utakmicu. Stvarno imamo dobro zdravstveno stanje u svlačionici, odlično smo odradili prvih 20-ak utakmica u sezoni, koristili puno igrača tako i proširili naš roster. 
 
Koliko su se neki igrači, a tu prvenstveno mislimo na Daniela Štefulja koji je upisao tri asistencije, približili početnom sastavu ili ozbiljnijoj minutaži?

- Svaka utakmica nam daje neku informaciju, tako je i ova u Jarmini. Veseli me što je Daniel odigrao tako dobro, to potvrđuje našu tezu da svi koji su dio naše svlačionice i zaslužuju biti dio Dinama. Opet, na nekim smo pozicijama jako dobro pokriveni, nisu svi do sada mogli imati istu minutažu, ali kroz rotacije svi će imati priliku pokazati u kakvom su stanju. Daniel je svoju minutažu sada iskoristio, pokazao kako se na njega može računati.

U 10. kolu HNL-a susreli su se Lokomotiva - Dinamo

Kako je momčad odradila ovu reprezentativnu stanku?

- Na treninzima smo imali 14 igrača, s njima samo odradili sve što smo željeli, sve smo zaokružili dobrom utakmicom u Jarmini. Atmosfera je bila dobra, svi su u dobrom tonusu, spremni smo za nastavak sezone - završio je Ante Čačić koji je jučer proslavio 69. rođendan.

Trener "modrih" je poslije službenoj dijela "pressice" odradio i neformalno druženje s novinarima, točnije sa samo dva predstavnika "sedme sile" koji su se pojavili na press-konferenciji Dinamovog trenera. A tu smo saznali i kako se samom Čačiću puno više sviđa njegov izgled na posljednjoj verziji PES-u, nego na najnovijem izdanju Fife.

- Haha, pa vidio sam to, ta slika stvarno nema nikakve veze sa mnom, onoj drugoj sam puno sličniji - smijao se Čačić.

Rekli bismo, u pravu je... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Zajec i Marić spremni za velike promjene: Dinamo se nakon 25 godina okreće starom rješenju!?
TRAŽI SE TRENER

Zajec i Marić spremni za velike promjene: Dinamo se nakon 25 godina okreće starom rješenju!?

Osvaldo Ardiles jedini je u povijesti, još od Martina Bukovija (vodio 'modre' u tri mandata) i Karla Mütscha (bio trener krajem 40-ih), zasjeo na klupu Dinama bez znanja hrvatskog jezika. A to bi se moglo ponoviti...

Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale!
BAŠ I NIJE DOBRA IDEJA

Navijač šetao Beogradom u majici s obilježjima Torcide, Delije ga ugledale i napale!

Srpska policija je tijekom četvrtka zaplijenila majice, naljepnice i zastave s obilježjima Hajduka i Torcide, ali jedan navijač im je promakao. I zamalo dobio teške batine
Samovojska: Dinamo u obrani ima samo strance. A Kovač je rekao da ne dolazi u obzir...
PROKOMENTIRAO SMJENU

Samovojska: Dinamo u obrani ima samo strance. A Kovač je rekao da ne dolazi u obzir...

Nije problem u 9:2, nevolja je u tome što Dinamo igra, ova utakmica, igra obrane je bila nezamisliva, nikad nisam vidio takav kaos, to je bilo strašno, rekao je Samovojska o porazu Dinama protiv Bayerna