Obavijesti

Sport

Komentari 32

Čačić je za utakmicu s Goricom pozvao kadeta (16). Evo tko je

Čačić je za utakmicu s Goricom pozvao kadeta (16). Evo tko je

Trener Dinama ostao je na 14 zdravih prvotimaca za utakmicu protiv Gorice pa će zapisnik popuniti i U-17 reprezentativcem

VIDEO

Trener Dinama Ante Čačić našao se u problemu nakon što je šestoricu napadača poslao na posudbu (Emreli u Konyaspor, Kulenović u Lokomotivu, Čop u Šibenik, Jurić u Rijeku, Barišić u Domžalama, Ćuže u Zrinjskom), jednoga prodao (Andrić u Clermont), a jedan mu se ozlijedio (Bruno Petković).

POGLEDAJTE VIDEO: Ademijev oproštaj od Maksimira

Pokretanje videa...

Ademijeva poruka na oproštaju 01:38

Jedina zdrava klasična špica tako je Josip Drmić pa je za subotnju utakmicu protiv Gorice pozvao kadeta Tonija Majića (16), momka rođenog 3. svibnja 2006. i hrvatskog kadetskog reprezentativca koji je ovaj tjedan izborio plasman na Euru.

Tko je Toni Majić?

Radi se o napadaču koji može igrati i na lijevom krilu. Za U-17 reprezentaciju u 13 nastupa zabio je pet golova, a ima i tri nastupa za U-15 vrstu. Što se Dinama tiče, ove sezone zabio je devet golova u Prvoj NL za kadete, a nedavno je debitirao za juniorsku momčad u pobjedi nad Inkerom.

Dugopolje: Kadeti Rijeke pobjedom nad Dinamom osvojili Kup

Spletom okolnosti prvi će put biti u seniorskoj konkurenciji i započeti na klupi, a ne bi iznenadilo i da zaigra u Velikoj Gorici, na mjestu gdje je Čačić lani drugi put debitirao kao trener "modrih". Ovaj put tamo počinje eru bez kapetana Arijana Ademija.

Inače, najmlađi debitant u povijesti Dinama je Fran Brodić koji je sa 16 godina, tri mjeseca i sedam dana zaigrao u pobjedi nad zaprešićkim Interom (2-0) u travnju 2013. Za četiri je dana skinuo rekord Alena Halilovića iz prvog dijela iste sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!