Obavijesti

Sport

Komentari 21

C. Ronaldo: Pokazat ću da vrijedim koliko sam plaćen

C. Ronaldo: Pokazat ću da vrijedim koliko sam plaćen
17

Cristiano Ronaldo stigao je u svoj novi dom. Na stadionu Santiago Bernabeu dočekalo ga je oko 90. 000 vjernih navijača Perezova Real Madrida

VIDEO

Ovo je za mene spektakularan dan, ne mogu dočekati da napokon počnem igrati za ovu veliku momčad, rekao je Cristiano Ronaldo nakon što je došetao na centar stadiona. Osim rekordnog transfera u povijesti nogometa, i predstavljanje je bilo za Guinnesovu knjigu rekorda. Nadmašio je Diega Maradoni i doček koji su mu priuštili navijači Napolija prilikom njegovog dolaska. Tad ih je na stadionu San Paolo bilo 80.000.
Navijači su klicali Ronaldu, izvikivali njegovo ime, potom su na velikom monitoru pušteni inserti Ronaldovih majstorija. On je uzeo loptu, izveo par trikova, pa uz široki osmjeh trčao od tribine do tribine.
- Više puta sam isticao kako želim doći u Real, to je klub za koji  navijam od malih nogu. Napravit ću sve da pomognem osvajati trofeje - dodao je radosni Portugalac, pa pozvao sve da za njim ponove "Živio Madrid". Kasnije je potpisao loptu i bacio je prema navijačima, te odjenuo dres s brojem devet dječaku iz podmlatka Reala. Ponosni predsjednik Florentino Perez zaželio mu je dobrodošlicu, te naglasio kako je to igrač koji će donositi trofeje. Između izloženih trofeja Reala prošetao se i sam Portugalac, čije su predstavljanje uveličali velikani poput Alfreda Di Stefana i njegovog sunarodnjaka Eusebija. 


U MADRIDU CIJELI DAN "LUDILO"
Odmah po dolasku u Madrid Ronaldo je bio podvrgnut je liječničkom pregledu kojeg je prošao bez problema. Predstavljen je kao najmlađe pojačanje koje je Perez ikad doveo u Real. S njim je u društvu bila njegova obitelj, prijatelji, pa čak i osobni kuhar. A u Madridu zbog njega vlada pravo ludilo. "Ronaldomanija" započela je ujutro, a navijači su se cijelog dana okupljali pred stadionom.

"POKAZAT ĆU DA VRIJEDIM KOLIKO SAM PLAĆEN"
Nikad nisam rekao da ne volim igrati u napadu, samo da nisam na to naviknut. Više volim igrati na krilu, no budem li morao u napad, nema problema. Morat ću se naviknuti, rekao je Cristiano Ronaldo nakon što je predstavljen na Santiagu Bernabeuu. Potom je odgovorio na pitanje da li mu izdašan transfer stvara pritisak.
- Sretan sam što sam najskuplji igrač u povijesti, to me čini ponosnim. Pokazat ću da toliko vrijedim - dodao je Portugalac. Rekao je kako se s Alexom Fergusonom rastao na korektan način, te pohvalio Francka Riberyja. Na pitanje što misli tko je najbolji igrač na svijetu odgovorio je - Madrid.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...
FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice