Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bruno Marić posvetio objavu Daliću: Kliču mu kad ga vide, a istima je sada predmet kritike

Bruno Marić posvetio objavu Daliću: Kliču mu kad ga vide, a istima je sada predmet kritike

Bivši šef sudaca HNS-a Instagram je otvorio kako bi transparentno objašnjavao sudačke odluke i poteze VAR-a. Niti jednu objavu nije posvetio suđenju već uglavnom daje podršku hrvatskoj reprezentaciji

VIDEO

Hrvatska je izgubila od Španjolske na otvaranju Eura u Njemačkoj što je bivšem predsjedniku Komisije nogometnih sudaca HNS-a Bruni Mariću bio povod za objavu na Instagramu. Marić je, podsjećamo, s mjesta šefa sudaca odstupio kada su u aferi VARgate procurile snimke razgovora sudaca iz VAR soba diljem travnjaka HNL-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prvi trening 'Vatrenih' nakon teškog poraza 00:54

U nedjelju je na Instagramu posvetio jednu emocijama nabijenu objavu izborniku Zlatku Daliću.

- Najbolji Izbornik u povijesti Hrvatske je predmet žestoke kritike onih koji mu kliču uživo kada ga vide. Svašta pričaju, traže mu mane, ali ne bi trebali zaboraviti ono što je napravio za Hrvatsku! I kada krenu pobjede, ti isti bit će opet u prvom redu da se slikaju s njim. Ja samo želim mir našim Vatrenima i Izborniku, da mogu dati sve od sebe, jer to je jedino važno. Izborniče, želim da izvučeš sve najbolje iz sebe i ponovno dokažeš da si taj, da si Izbornik kakve bi svi željeli. A ako ne uspiješ ja ću ti jednako biti zahvalan! Sretno - napisao je Marić.

Inače, bivši šef sudaca Instagram je otvorio kako bi javnosti približio rad nogometnih sudaca, kako bi suđenje u HNL-u učinio transparentnijim i kako bi svojim pratiteljima iz kola u kolo pojašnjavao sudačke odluke, ali i one u VAR sobi.

Bruno Marić niti jednu objavu od dana kada je otvorio Instagram nije posvetio analizi suđenja. U jednoj objavi s početka svibnja podržao je sve hrvatske suce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju
CITYJEVA SMICALICA

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju

Ekipa iz Manchester Cityja priključila se popularnom trendu s TikToka u kojem ljudima pokažete njihove stare fotografije i molite ih potpis. Prva je žrtva bio Joško Gvardiol kojem se to baš i nije svidjelo, a suigrač Ederson valjao se od smijeha. Mateo Kovačić reagirao je, pak, kulerski: "Ovo je bilo davno, 17 godina... Starim".