Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bruno Marić podiže tužbu protiv navijačke udruge iz Osijeka?

Bruno Marić podiže tužbu protiv navijačke udruge iz Osijeka?
1

Marić je na konferenciji za medije dan nakon odigrane utakmice pustio snimku za koju je objasnio da se radi o radnoj verziji, odnosno snimci nastaloj odmah po završetku utakmice. Iz udruge u objavljenom tekstu tvrde kako je riječ o fabriciranju snimke te da je nastala dan nakon utakmice.

VIDEO

Bruno Marić tužit će udrugu Bijelo-plavi. Marić je pravni postupak pokrenuo nakon što se na društvenim mrežama pojavila objava udruge u kojoj ga se optužuje za fabriciranje snimke iz VAR sobe na utakmici Osijek-Dinamo. Poruku udruge Bijelo-plavih doživio je  "poziv na mržnju".

Podsjetimo, Marić je na konferenciji za medije dan nakon odigrane utakmice pustio snimku za koju je objasnio da se radi o radnoj verziji, odnosno snimci nastaloj odmah po završetku utakmice. Na snimci se jasno čulo kako netko govori tišina, snimam!" iz udruge u objavljenom tekstu tvrde kako je riječ o fabriciranju snimke te da je nastala dan nakon utakmice.

Zagreb: Komisija nogometnih sudaca HNS-a o slu?aju 'VAR'

Marić je, tada, objasnio da su snimke u VAR sobi često rađene odmah nakon utakmica. Razlog tomu je da bi suci imali uvid u pogreške u suđenju. Snimka iz Osijeka bila je objavljena javno jer je bila predmet rasprava i interesa javnosti. Originalne snimke nisu bile objavljenje jer ih FIFA i UEFA ne podržavaju.

Marić u novoj ulozi

Podsjetimo, Marić će obnašati novu ulogu u nadolazećoj HNL sezoni. Već ovog vikenda delegiran je kao delegat na utakmici na utakmici Osijek - Šibenik (nedjelja, 21 sat), a udruga navijača Osijeka "Bijelo-plavi" nije pozdravila tu odluku.

- Ne ulazeći u razloge zašto je Mariću dodijeljena bilo kakva uloga u sudačkoj organizaciji u novoj sezoni, ispred Kluba navijača Bijelo-plavi i njegovih više od 700 članova, ali, vjerujemo, i ispred ogromne većine navijača NK Osijek, dužni smo izraziti svoje nezadovoljstvo uz poruku kako Bruno Marić nije dobrodošao na Opus Areni - napisala je udruga navijača u priopćenju.

Sportske novosti pišu kako je Marić to pismo doživio kao "poziv na mržnju" zbog čega planira pokrenuti tužbu protiv navijačke udruge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča
SRETAN 39. ROĐENDAN, KAPETANE!

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča

Luka Modrić na odlasku iz Dinama pjevao je s Boysima na ogradi i obećao da će se vratiti. Danas ima dvije nogometne želje: doživotni ugovor s Real Madridom i veliki trofej s 'vatrenima'

Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!
POBJEDA 'VATRENIH'

Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!

Potpuno zasluženo "vatreni" su stigli do tri osvojena boda u 2. kolu Lige nacija. Jedini gol zabio je Luka Modrić u 52. minuti iz slobodnog udarca. Na drugoj utakmici Portugal je okrenuo Škotsku i pobijedio 2-1
Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!
MAKLJAŽA U OSIJEKU

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!

To su one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvat. Neki klinci u crnim majicama prebili su Poljake i onda, naravno, pobjegli, otkrio nam je bivši trener Gorice i Rijeke detalje tučnjave kraj hotela "vatrenih"