Obavijesti

Sport

Komentari 24

Brekalo o ostanku u Hajduku: Nadam se šansi u Fiorentini...

Brekalo o ostanku u Hajduku: Nadam se šansi u Fiorentini...
4

Ja sam inzistirao na posudbi, oni su bili zadovoljni mojim igrama, igra se svaka tri-četiri dana, svaki je igrač bitan, no ja sam zbog svog razvoja i forme tražio izlaz i najvažnije je da sam se vratio u formu

VIDEO

Josip Brekalo? Vidjet ćemo, ima ugovor s Fiorentinom, treba platiti odštetu..., odgovorio je novi Hajdukov sportski direktor Nikola Kalinić na jedno pitanje koje zanima navijače "bijelih". Informacije stižu da ni Josip ni njegovi menadžeri nemaju ništa protiv ostanka na Poljudu, no talijanski klub drži sve u rukama.

Pokretanje videa...

Perišić i Brekalo na centru Poljud 01:28

Uoči finala Konferencijske lige između Olympiakosa i njegove Fiorentine Brekalo (25) je za Arena Sport prvi put progovorio o mogućnosti svog ostanka u Hajduku:

- Igrač sam Fiorentine, došao sam ovdje na posudbu, vidjet ćemo njihove planove. Ja sam ponosan što sam dio tako velikog kluba i nadam se šansi tamo. Ja sam inzistirao na posudbi, oni su bili zadovoljni mojim igrama, igra se svaka tri-četiri dana, svaki je igrač bitan, no ja sam zbog svog razvoja i forme tražio izlaz i najvažnije je da sam se vratio u formu.

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a

Brekalo je za Hajduk zabio dva gola uz osam asistencija u 16 nastupa.

Nahvalio je svoj klub, koji je drugu godinu za redom ušao u finale Konferencijske lige.

- Fiorentina ima kvalitetu svakoga dobiti u dvije utakmice, zato su i uspjeli dvije godine za redom. Imamo igrače za finala. Tko je najbolji? Bonaventura je bio najkvalitetniji kad sam igrao tamo, jednim potezom može riješiti svaku utakmicu.

Mostar: Prijateljska nogometna utakmica HŠK Zrinjski - HNK Hajduk

A trener Vincenzo Italiano (46).

- Vrhunski stručnjak. I specifičan je jer u 140 ili 150 utakmica koje je vodio nikad nije izveo isti sastav. Puno je rotacija, svatko dobije šansu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne