Boto nakon propucavanja auta: 'Ne pada mi na pamet napustiti klub!' Oglasio se i NK Osijek | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 26

Boto nakon propucavanja auta: 'Ne pada mi na pamet napustiti klub!' Oglasio se i NK Osijek

Boto nakon propucavanja auta: 'Ne pada mi na pamet napustiti klub!' Oglasio se i NK Osijek

Sportski direktor Osijeka jednom navijačkom portalu poručio je kako će ostati u klubu iako je šokiran napadom razmišljao o odlasku. Klub nije htio ulaziti u to, pušta policiji da odradi svoj posao

VIDEO

José Boto otišao je prije nekoliko dana na odmor u Portugal po završetku ove sezone, a onda mu je netko izrešetao službeni automobil sa sedam metaka u vjetrobransko staklo. Sportski direktor Osijeka šokiran je incidentom, kao i cjelokupna hrvatska javnost. Auto je pronašao njegov novi suradnik u omladinskoj školi "bijelo-plavih" Alfredo Almeida, a policija obavlja očevid i vještačenje kako bi pronašla tragove koji bi mogli dovesti do odgovornih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ovo je propucani auto sportskog direktora NK Osijek. Sve rupe su na mjestu vozača 00:41

Prema izvorima 24sata, Boto je nakon informacije da mu je netko sasuo metke u auto prvotno ozbiljno razmišljao o odlasku s Opus Arene. No potom se, nakon razgovora sa suradnicima, predomislio i putem navijačkog portala Bijelo-plava birtija kratko obratio:

- Ne pada mi na pamet napustiti grad i klub, ovo mi samo daje dodatni motiv!

Okupljanje na Opus Areni

Navijači su u međuvremenu najavili okupljanje za ovaj utorak u 19 sati pred Opus Arenom na kojem će reći što misle o aktualnoj situaciji u klubu. Iz NK Osijeka nisu nam mogli potvrditi kakva će biti budućnost sportskog direktora, ali vjerojatno će o tome najbolje reći sami navijači. O svemu su se oglasili priopćenjem na službenim stranicama.

"Zgroženi smo ovim incidentom i izražavamo punu podršku našem sportskome direktoru Joseu Boti te molimo sve koji imaju eventualna saznanja o ovom nemilom događaju da se obrate policiji. NK Osijek neće izlaziti s dodatnim izjavama dok traje istraga kako bi nadležna tijela mogla neometano obavljati svoj posao."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Beljo pojačava Rapid, Gorica napunila blagajnu

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga