Obavijesti

Sport

Komentari 0

Boston Celticsi u obranu naslova krenuli porazom

Boston Celticsi u obranu naslova krenuli porazom
1

U tri od prve četiri utakmice NBA doigravanja slavili su gosti. Jedinu domaću pobjedu ostvarili su Cleveland Cavaliersi predvođeni Jamesom

VIDEO

Iznimno borbenu, izjednačenu i uzbudljivu utakmicu odigrali su Boston Celticsi i Chicago Bullsi, a pobjednik je u dodatnom vremenu odlučen šutom Tyrusa Thomasa za konačnih 105-103. Ipak, najdojmljiviji na parketu bio je ovosezonski prvi izbor drafta Derrick Rose, koji je momčad poveo do nečega što niti Michaelu Jordanu nije pošlo za rukom. Naime, još od četvrtfinala lige 1948. godine i sastava Chicago Stagsa, Celticsi imaju savršenih 10-0 u doigravanju protiv košarkaškog kolekitva iz Chicaga. Mogli su imati i bolji omjer da nije bilo sjajnog Derricka Rosea koji je ubacio 36 koševa i drhtave ruke Paula Piercea (23 poena, šut 8/21). Cleveland je očekivano došao do pobjede protiv Detroita, a bilo je 102-84. Najbolji pojedinac u Cavsima bio je Lebron James sa 38 koševa, osam skokova i sedam asistencija.
Košarkaši Houstona protutnjali su Portlandom, bilo je 108-91 za Rocketse. Gostujuću pobjedu upisali su i Dallas Mavericksi kod San Antonija. Slavili su sa 105-97.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO