Obavijesti

Sport

Komentari 14

Borna Ćorić ponovno je odbio Hrvatsku: 'Ima druge planove'

Borna Ćorić ponovno je odbio Hrvatsku: 'Ima druge planove'

Ovo je trenutačno najbolji sastav koji se odazvao pozivu za reprezentaciju. Status prvog igrača prema rang listi imat će Duje Ajduković, koji je u posljednjih godinu dana ostvario veliki napredak, rekao je izbornik Zovko

VIDEO

Izbornik hrvatske muške teniske reprezentacije Velimir Zovko u utorak je prijavio sastav za predstojeći susret Prve skupine Davis Cupa protiv Litve, koji je na rasporedu 13. i 14. rujna u Varaždinu. Na popisu su Duje Ajduković (134. na pojedinačnoj ATP listi), Borna Gojo (204.), Matej Dodig (303.), Mate Pavić (7. u paru) i Nikola Mektić (28.), a uz njih će na treninzima biti i Mili Poljičak (409.).

- Ovo je trenutačno najbolji sastav koji se odazvao pozivu za reprezentaciju. Status prvog igrača prema rang listi imat će Duje Ajduković, koji je u posljednjih godinu dana ostvario veliki napredak, a jako nas raduje što je i sada u izvrsnoj formi. Osvajanje ATP Challengera u Manacoru prošlog tjedna odličan je rezultat. Gojo je nakon problema s ozljedom zdravstveno bolje, trenira, igrao je nedavno i turnire, a što se tiče nastupa u reprezentaciji raspoložen je kao i uvijek. Matej Dodig je posljednjih mjeseci jako napredovao, dobro je počeo s nastupom na ovotjednom ATP Challengeru u Istanbulu i ovo će mu biti jako dobro iskustvo. Što se tiče para mislim da ne treba ponavljati za što su sposobni Nikola Mektić i Mate Pavić. Obojici ide odlično i u New Yorku na US Openu - rekao je Zovko.

Varaždin: Konferencija za medije Hrvatske nakon poraza od Belgije

U službenoj nominaciji ima mjesta za petoricu igrača, ali će u Varaždinu na treninzima biti i Mili Poljičak.

- Mili igra odlično, osvaja turnire i iako danas nije nominiran odazvao se pozivu. To je za svaku pohvalu. Službeno prvi igrač, Borna Ćorić (98. na rang listi,), nije prijavljen. Rekao je da ima druge planove, ali da nam želi sreću i pobjedu protiv Litve - dodao je izbornik.

Rijeka: Borna Ćorić i Dominic Thiem u četvrtom meču između Hrvatske i Austrije u kvalifikacijama Davis Cupa

Pobjednik ovog susreta plasirat će se u najviši rang Davis Cupa za 2025. godinu. Prvog dana, u petak, program će početi u 17 sati, a na rasporedu su dva pojedinačna meča. U subotu, s početkom u 14 sati, krenut će se okršajem parova, nakon čega su predviđena dva pojedinačna dvoboja.

Tijekom utorka sastav će prijaviti i litvanski izbornik Šarūnas Kulnys, a očekuje se da će u postavi biti 19-godišnji Vilius Gaubas (185.) i 35-godišnji Ričardas Berankis (307.).   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće
KAKVA PREDSTAVA

VIDEO Svijet se divi majstoriji Gvardiola! City do preokreta, Liverpool teško kiksao kod kuće

Igrao je samo drugo poluvrijeme, no njegovim ulaskom u potpunosti se promijenio Cityjev način igre. 'Građani' su zagospodarili travnjakom, a Joško je briljirao

Bilić ostao bez opcija: Gattusa ne može smijeniti, ostavkom bi priznao da je Kalinić u pravu...
ŠTO SLIJEDI U HAJDUKU?

Bilić ostao bez opcija: Gattusa ne može smijeniti, ostavkom bi priznao da je Kalinić u pravu...

Plus+ Smjena Gattusa praktički je nemoguća jer bi izazvala bunt navijača. A kako Bilić namjerava voditi klub s narušenim autoritetom i povjerenjem, kad ne priča s trenerom, igrači znaju što je govorio o njima i koga je sve želio potjerati...?
Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!'
IZNENADIO SE

Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!'

Nevjerojatno. Imao sam osjećaj kao da sam usred džungle, nitko nije mogao pripitomiti ove lavove. Tri reda zaštitara štite Hajdukove službenike, takva je situacija, rekao je popularni engleski youtuber