Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bomba u UFC-u: Vraća se Conor McGregor! Evo kad i protiv koga

Bomba u UFC-u: Vraća se Conor McGregor! Evo kad i protiv koga

Conor McGregor će se ipak vratiti borbama i novim izazovima. Pred sobom će imati itekako težak ispit jer njegov suparnik u suštini nije stand up borac, iako ima odličnu stojku, već hrvač

VIDEO

Spektakularne borbe na UFC-u 300 začinila je i objava koju je predsjednik UFC-a Dana White iznio. Ona se odnosi na povratak najpopularnijeg svjetskog MMA borca Conora McGregora, irskog gladijatora koji je u posljednje vrijeme više poduzetnik i zabavljač širokih masa nego borac.

Otkako je zgrnuo veliko bogatstvo u meču s Floydom Mayweatherom, Conor se okrenuo biznisu te lansirao i dokumentarnu emisiju na Netflixu o sebi, a snimio je i film "Road House" s Jakeom Gyllenhaalom u glavnoj ulozi. Ono što ga je vinulo u visine je palo u drugi plan, no McGregor ne može bez borilišta. Među navijačkim pukom nagađalo se hoće li se uopće vratiti, a sada je sasvim jasno - hoće!

I to u lipnju na UFC-u 303. Mjesto zbivanja T-Mobile Arena u Las Vegasu. Suparnik? A tko drugi nego trostruki bivši prvak Bellatora Michael Chandler.

Njihov međusobni okršaj stiže kao epilog serijala The Ultimate Fighter 31 u kojem su McGregor i Chandler bili treneri. U samom showu sustav je da treneri na kraju odrade međusobnu borbu pa premda je ovaj dvojac to trebao i ranije, došlo je do određenih odgoda.

Sada se konačno zna - McGregor će se ipak vratiti borbama i novim izazovima. Pred sobom će imati itekako težak ispit jer Chandler u suštini nije stand up borac, iako ima odličnu stojku, već hrvač. A takav tip borca Ircu je u prošlosti pravio dosta problema.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne