Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Iznenađenje u Portlandu, peti poraz prvaka no obzirom što se događalo, logično da je tako okončalo. Čak 13 izgubljenih lopti samo u trećoj četvrtini Warriorsa, zahuktali Lillard (očito ljut jer nije bio na All-star susretu) s rekordom karijere (51 poen i 9 pogođenih trica), dobar McCollum i društvo su pošteno pomeli Golden State. Doduše Curry i Thompson nisu uopće bili loši, no opet kada lako gubiš posjed i s druge strane imaš ovako nabrijanog protivnika teško se može nešto učiniti. Pokoja diskutabilna sudačka odluka također nije pomogla najboljoj momčadi lige, a najgore u cijeloj priči je da već rano večeras imaju jako teško gostovanje u L.A.-u protiv Clippersa. Drugi poraz zaredom po prvi put ove sezone? Orlando se pojačao s Ilyasovom i Jenningsom iz Detroita i više nego dobro su debitirali u pobjedi protiv Dallasa. Hezonja ovaj put više skakao nego šutirao, a u gradskom derbiju, Netsi su sredili Knickse uz jako dobar doprinos Bogdanovića koji je dobro namjestio ruku za tricu .
Dk
bit će blazersi tvrd orah svakome,,,,a jazzeri kakvi su ti
Dk
Blazersi neće moći protiv Spursa ili Warriorsa na 4 dobivene ako će s njima igrati, Houston je očito največe razočaranje na zapadu i ne bi bila senzacija da izv Prikaži još ↓
Dk
tako je timaritelju i washington je razočara na istoku ,toronto može i u finale istoka
Dk
Može ako im se ne ozlijedi Lowry ili DeRozan
Dk
nadam se da će thunderi ući u finale zapada,,,, ali spursi i wariorsi su zasada tamo,na istoku clev i toronto ako im se ne ozljedu ta 2 igrača,, detroit je sad Prikaži još ↓
Dk
Da imaju velike muke s ozljedama bitnih igrača, a ne mogu sve Gasol i Rose sami...
Dk
a kakvi su ti knicksi,
Dk
Simpatična momčad i ex trener Fisher je uživao u toj "simpatičnoj" momčadi :)
Dk
ma ništa od njih.možda miami uđe u 2 krug
Dk
znaš li ti igrača george gervina
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .