Obavijesti

Sport

Komentari 1

Boban otkrio zašto je otišao iz Milana: Dao sam iskren intervju za Gazzettu, a oni meni otkaz

Boban otkrio zašto je otišao iz Milana: Dao sam iskren intervju za Gazzettu, a oni meni otkaz
5

Nakon zimskog prijelaznog roka i dolaska važnih igrača poput Simona Kjaera, Alexisa Saelemaekersa i Zlatana Ibrahimovića te odlazaka Susa i Krzysztofa Piąteka, nismo uspjeli učvrstiti svoju poziciju, rekao je Boban

VIDEO

Zvonimir Boban definitivno je etablirana nogometna ličnost - kako i u Hrvatskoj, tako i u cijeloj Europi. Radio je u Fifi, Uefi, a u lipnju 2019. imenovan je za šefa nogometa u Milanu, gdje je surađivao s tehničkim direktorom Paolom Maldinijem. Ipak, 7. ožujka 2020. dobio je otkaz i to zbog javnog kritiziranja klupskog gazde Ivana Gazidisa. Sada je otkrio i detalje što se točno dogodilo.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Zvone Boban u Runovićima 01:40

Naime, u razgovoru za Radio Deejay upitan je zašto je napustio Milan, na što je Boban rekao:

- Zbog intervjua koji sam smatrao potpuno legitimnim. Nakon svega par mjeseci više nismo imali podršku ni povjerenje. Htjeli su dovesti Rangnicka i pregovori su već bili počeli. Nije nam omogućen normalan razgovor - počeo je. 

Events - Festival dello Sport 2021 - Saturday

- Nakon zimskog prijelaznog roka i dolaska važnih igrača poput Simona Kjaera, Alexisa Saelemaekersa i Zlatana Ibrahimovića te odlazaka Susa i Krzysztofa Piąteka, nismo uspjeli učvrstiti svoju poziciju. Morao sam se, stoga, obratiti javnosti jer su vlasnici kluba već bili kontaktirali Rangnicka za iduću sezonu, što je Rangnick potvrdio u svojem intervjuu.

- Dao sam intervju za La Gazzettu dello Sport, što smatram da je bilo pošteno, a oni su mi dali otkaz. Još smo na sudu. Žao mi je, ali to je život - objasnio je legendarni "vatreni". 

Hvar: Zvonimir Boban s djecom Marijom i Gabrijelom uživa na odmoru

S Maldinijem je i dalje prijatelj, kaže. 

- Paolo i ja smo prijatelji i nadam se da ćemo biti do kraja života. Ni s kim nemam problema. Volim, podržavam s velikim zanimanjem pratim Milan.Čuo sam puno komentara, ali ja sam onaj koji sam i govorim ono što mislim. 

Zagreb: Dok Leonarda poslužuje, Zvone uživa ispred zalogajnice ?ušpajz

Unatoč svemu što se dogodilo, Boban je i dalje podržavatelj "rossonera".

- Kakve veze Milan ima s tim? Milan nema veze s vlasništvom. Voliš i navijaš za Milan, to je sve. Razumijem da ljudi ne vole nametanje mišljenja. Mogu pogriješiti, ali moram reći što mislim - zaključio je Zvone Boban, koji je igrao u talijanskom gigantu od 1991. do 2001. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj
OTPAO ZA LIGU NACIJA?

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova
REAL SLAVIO, MODRIĆ BRILJIRAO

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova

Luka Modrić bio je u prvom sastavu Reala i odigrao je vrlo dobru utakmicu. Asistirao je za vodeći gol u 14. minuti, a u 92. je izašao uz ovacije publike na Bernabeuu. A njegov suigrač se teško ozlijedio