Obavijesti

Sport

Komentari 3

Blanka: Za zlato u Berlinu treba skakati više od 205

Blanka: Za zlato u Berlinu treba skakati više od 205
1

Najbolja hrvatska atletičarka Blanka Vlašić sa puno optimizma očekuje miting ¨Herculis 2009.¨, koji će se u utorak navečer održati u Monte Carlu

VIDEO

Miting ¨Herculis 2009.¨, koji će se u utorak navečer održati na stadionu Stade Louis II će biti posljednje natjecanje na kome će odmjeriti snage sa glavnom konkurenticom za naslov najbolje svjetske visašice, za koje će se boriti slijedećeg mjeseca na 12-om Svjetskom prvenstvu u Berlinu.
- Neće to biti ogled samo nas dvije, još je puno cura koje računaju na visoki plasman. Prije svih Ruskinja Chicerova. Bit će ovo dobar test, presretna sam što sam napokon pobjegla od kiše i hladnog vremena koje nas prati od početka sezone rekla je Blanka na početku press konferencije u Monte Carlu.
- Monako je nalik na moj Split, samo ima nešto više skupih brodova i vila –  nasmijala se dobro raspoložena hrvatska rekorderka i istakla važnost malih užitaka koje si redovito priušti čak i u srcu sezone.
- Nismo roboti, ako s vremena na vrijeme ne nadoknadiš ono što tijelu uzmu naporni treninzi i stres, to ćeš brzo osjetiti na rezultatima. A to nitko ne želi. Pogotovo ne uoči najvažnijeg natjecanja sezone u Berlinu. Zato ću se rado opustiti, otići na plažu…
Blanku ne zabrinjava činjenica da će njena glavna konkurentica za zlato Friedrich u Berlinu  skakati pred domaćom publikom.
- To mi ni najmanje ne smeta, uostalom, sigurna sam da će dio publike bodriti i mene jer su poznati kao ljubitelji atletike koji cijene svačija dostignuća – rekla je Splićanka i upoznala novinare s planom i programom priprema za Berlin. 
- Kao što vjerojatno znate nikad ne idem na posebne pripreme. Najdraže mi je biti kući i trenirati u krugu obitelji. Uostalom najvažniji dio priprema već je odrađen, sada mi preostaje izbrusiti formu i osvježiti se pred Berlin – zaključila je Blanka, koja je prognozirala kako će za zlato na SP biti potrebno skočiti više nego u dosadašnjem dijelu sezone.
- Zlato će osvojiti cura koja skoči 205 cm ili više.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne