Obavijesti

Sport

Komentari 3

Bjelicu čeka najvažniji izazov do sada: 'Kad je teško svi pokažu svoj karakter. I tko želi opstati'

Bjelicu čeka najvažniji izazov do sada: 'Kad je teško svi pokažu svoj karakter. I tko želi opstati'

Nismo bili na istoj razini kao u Gladbachu. Ali svi se žele pokazati i izbrisati loš osjećaj iz Bochuma, poručio je Nenad Bjelica uoči susreta 16. kola Bundeslige

VIDEO

Union Berlin Nenada Bjelice za vikend je teško nastradao na gostovanju kod Bochuma, momčadi koja je al pari onoj hrvatskog stručnjaka i s kojom bi Union u ostatku prvenstva trebao voditi bitku za ostanak/što bolji plasman.

Union Berlin dočekuje Koln

Bivšem treneru Dinama i Osijeka slijedi novi ispit u Bundesligi istog značaja i veće težine, Union u srijedu u 16. kolu dočekuje Koln. Izravan dvoboj momčadi koje plešu po rubu relegacije i nakon koje bi jedna konačno mogla zaokrenuti sezonu te pobjeći s dna ljestvice.

Hrvatski stručnjak govorio je na press konferenciji uoči susreta, a posebno je istaknuo jednu stvar.

- U teškim vremenima svatko pokaže svoj karakter i tko se može nositi sa situacijom. U drugom dijelu dobrodošli su samo igrači spremni za borbu za opstanak, koji će tijekom zimske stanke igrati na svim poljima i koji žele raditi. Čak i ako želimo igrati malo drugačije nego prije, treba nam malo više vremena.

Champions League - Group C - 1. FC Union Berlin v Real Madrid

Nenad Bjelica otkrio u čemu je ključ

Pred Bjelicom je težak zadatak - vratiti samopouzdanje momčadi koja je prošle sezone žarila i palila njemačkim travnjacima.

- Spremni smo. Uvijek je riječ o istom, dvobojima i agresivnosti. Ako sve napravite kako treba, imate šanse za pobjedu. Köln je momčad koja puno trči i traži puno duela. Moramo biti bolji u tome. Nismo bili na istoj razini kao u Gladbachu. Ali svi se žele pokazati i izbrisati loš osjećaj iz Bochuma - poručio je Hrvat.

Union se s 10 bodova nalazi na 15 mjestu i samo ga bolja gol razlika drži "iznad vode" i 16. mjesta koje vodi u doigravanje za ostanak u Bundesligi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO