Obavijesti

Sport

Komentari 33

Bjelica nakon otkaza: Bile su to dvije nezaboravne godine...

Bjelica nakon otkaza: Bile su to dvije nezaboravne godine...

Ja krećem u nove izazove s osjećajem da sam dao sve da NK Osijek bude bolji nego kako sam ga zatekao. NK Osijeku želim puno uspjeha u budućnosti. Sretno svima, napisao je

VIDEO

Dan nakon što su na službenim stranicama kluba objavili da Nenad Bjelica više nije na klupi NK Osijeka, sada već bivši trener oglasio se putem društvenih mreža. 

Pokretanje videa...

Nenad Bjelica 05:43

"Dragi navijači, velika mi je čast bila predvoditi klub mojeg djetinjstva 87 puta na klupi, a 90 puta kao njegov glavni trener. Bile su to dvije nezaboravne godine s puno lijepih trenutaka i pobjeda i sa po kojim razočaranjem. Hvala igračima, trenerima, stručnom stožeru, navijačima i svima koji su na tom putu željeli napraviti naš klub boljim i uspješnijim. Hvala svima koji su nam bili podrška u dobrim i lošim trenucima", napisao je Bjelica pa dodao: 

Ante Čačić i Nenad Bjelica pozdravili su se prije početka utakmice

"Ja krećem u nove izazove s osjećajem da sam dao sve da NK Osijek bude bolji nego kako sam ga zatekao. NK Osijeku želim puno uspjeha u budućnosti. Sretno svima!", zaključio je Bjelica. 

Nogometni klub Osijek zahvalio se Bjelici na suradnji kroz protekle dvije godine te je poručio da će idućih dana donijeti odluku o imenovanju novog trenera o čemu će pravovremeno obavijestiti javnost.

Bjelica je klupu Osijeka preuzeo početkom rujna 2020. godine i, evo, zadržao se pune dvije godine. No, posljednjih mjeseci Bjelica je sve više emitirao nezadovoljstvo zbog načina rada u klupskim strukturama i prevelike odgovornosti koju je imao kao trener i sportski direktor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić