Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bivši golman Dinama blizu je potpisa s klubom lige 'petice'

Bivši golman Dinama blizu je potpisa s klubom lige 'petice'

Dinko Horkaš blizu je potpisa ugovora s španjolskim prvoligašem Las Palmasom. On se već nalazi na Kanarskim otocima gdje je gledao utakmicu s Betisom

VIDEO

Hrvatski nogometni golman Dinko Horkaš (25), kojem idući mjesec istječe ugovor s bugarskim Lokomotivom iz Plovdiva, pred potpisom je ugovora sa španjolskim prvoligašem Las Palmasom, izvijestili su četvrtak španjolski mediji. Horkaš se već nalazi na Kanarskim otocima te je ondje prije tjedan dana odgledao utakmicu s Betisom, pišu novine AS. Konkurentski list Marca tvrdi da je već obavio liječnički pregled.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

'Bruno, ostani u Dinamu dok sam ja živ! Želim svog unuka odvesti na Dinamovu utakmicu' 01:17

On bi trebao zamijeniti prvog čuvara mreže Alvara Vallesa (26) kojeg Las Palmas namjerava prodati ovo ljeto, javljaju lokalne novine Canarias 7.Hrvatski vratar je ove sezone nastupio u 23 utakmice za Lokomotiv i primio 28 golova. Njegove nastupe u Bugarskoj je navodno pratio srpski šef Las Palmasove skautske službe Branko Milovanović (51).

Horkaš je ponikao u sisačkoj Segesti nakon koje je kao tinejdžer prešao u Dinamo, a bio je na posudbama u Zrinjskom iz Mostara, Posušju i Varaždinu. Za Lokomotiv, koji je se nalazi na četvrtom mjestu u bugarskom prvenstvu, igra od ljeta 2022. Las Palmas se nalazi na 15. mjestu među 20 klubova španjolske lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić