Obavijesti

Sport

Komentari 24

Bivši 'vatreni' dotaknuo dno: Dok su mu suigrači trebali igrati s Dinamom saznao da je višak

Bivši 'vatreni' dotaknuo dno: Dok su mu suigrači trebali igrati s Dinamom saznao da je višak

Mnogi su i zaboravili da je nogometaš turskog velikana, no činjenica jest da je Ante Rebić (30) i dalje pod ugovorom s Turcima. Klub je doveo veliko pojačanje i Rebiću poručio da je slobodan tražiti novu sredinu

VIDEO

Snažno nevrijeme i jaka tuča otkazali su prijateljski ogled Dinama i Bešiktaša u Lendavi. Momčad Sergeja Jakirovića trebala je igrati drugi pripremni dvoboj i nakon visoke pobjede na CSKA iz Sofije (6-2) uvidjeti gdje se nalazi protiv bitnije snažnijeg suparnika. No, do toga nije došlo. Dvije strane su vijećale neko vrijeme, pokušale prebaciti susret za neki od idućih dana i dogovoriti se, ali zaključile da im ne pašu alternativni termini pa su utakmicu - otkazale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kiša na pripremnoj utakmici Dinama 00:44

Ante Rebić uopće nije na pripremama

I dok su nogometaši Bešiktaša bježali tražeći zaklon od nevremena, jedan njihov član nije sudjelovao u cijeloj priči. Mnogi su i zaboravili da je nogometaš turskog velikana, no činjenica jest da je Ante Rebić (30) i dalje pod ugovorom s Turcima. Ne ide mu u prilog što je klub obznanio da je kao pojačanje doveo veliko i proslavljeno ime, dugogodišnjeg talijanskog reprezentativca i kapetana Lazija Ciru Immobilea (34).

Međutim, ono što je definitivno presudna stvar u cijeloj priči je da Rebić uopće nije na pripremama s klubom u Austriji. Dakle, cijela momčad Giovannija Van Bronckhorsta u subotu je trebala igrati protiv hrvatskog prvaka, pitanje je je li Rebić uopće pratio što se događa u Sloveniji.

Bešiktaš ga se rješava

Dakle, klub je u Sloveniji, na stadionu Bešiktaša predstavljeno je zvučno ime, a Rebić je saznao da je višak. Iz kluba su mu poručili da pronađe novu sredinu jer šanse u velikanu iz Istanbula više neće dobiti. Toliko da ako ne pronađe angažman, uopće neće biti prijavljen na listi igrača Bešiktaša za narednu sezonu!

A ako se prisjetimo, istu sudbinu već je doživio u Milanu. Tada mu je Milan poručio da je višak i da neće igrati ako ne pronađe novi angažman. To je i učinio pa tada prešao u Bešiktaš. Bivši hrvatski reprezentativac imao je problema s disciplinom i zalaganjem što ga je, na koncu, i koštalo angažmana u nekim prijašnjim sredinama. Poput hrvatske reprezentacije odakle ga je odstranio Zlatko Dalić.

Turski mediji su nedavno pisali da u Bešiktašu ima 2,5 milijuna eura godišnje uz razne bonuse.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne