Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Bitka za Split' u domu Torcide, a u borbi večeri Petar Milas

'Bitka za Split' u domu Torcide, a u borbi večeri Petar Milas
5

"Battle for Split" borilački je spektakl koji se održava na stadionu Torcida kupa u Splitu u kojem će se sastati hrvatski i poljski borci a zvijezda večeri je domaći boksač Petar Milas

VIDEO

Na stadionu Torcida kupa u Washingtonovoj ulici u Splitu u subotu navečer održat će se borilački spektakl pod nazivom "Battle for Split", a snage će odmjeriti selekcija boraca iz Hrvatske i Poljske. Borbe će se održavati u tri sporta: boksu, MMA i kikboksu, a na rasporedu je čak devet mečeva. Glavni meč večeri je između domaćeg boksača Petra Milasa i Poljaka Jakoba Soshinskog, koji je uskočio kao zamjena za Pawela Kolodzieja koji je morao otkazati meč. Uz Milasa glavne zvijezde večeri od domaćih snaga bit će boksač Nikica Radonić i MMA borac Stipe Bekavac.

Battle for Split
Milas slavio nakon godinu dana
Milas slavio nakon godinu dana

Ivan Udarević je u ime organizatora najavio sjajne borbe i pozvao gledatelje da napune stadion.

- Garantiramo spektakl, pozivam sve Splićane, Hrvate i Poljake kojih ima ovih dana u Dalmaciji puno. Garantiramo vrhunsku produkciju i da će svi koji dođu uživati i pitati se kad će se opet ovako nešto organizirati.

Josip Perković je najavio kako su hrvatski borci spremni.

- Očekujemo svih devet pobjeda i nadamo se da će nam to poći za rukom uz podršku gledatelja koje pozivam da dođu u što većem broju.

Battle for Split

Radoslav Chorovninki ispred poljskog dijela natjecatelja također je pozvao gledatelje da dođu pogledati vrhunske borbe.

- U prvom ogledu u Poljskoj mi smo slavili, vidjet ćemo što će biti ovdje, nadam se da ćemo opet dominirati. Ono što je sigurno je da ćete vidjeti fair play i vrhunske borbe, a tko će pobijediti vidjet ćemo u subotu.

Nikica Radonić odmjerit će snage s Oliverom Bulom.

- Drago mi je što nastupam pred domaćom publikom, što se tiče forme mogu reći da sam spreman za meč, kao i ostali borci, nadam se da su i Poljaci spremni i da će gledatelji vidjeti dosta dobrih mečeve, a na koncu neka pobijedi bolji.

Battle for Split
Petar Milas ima novi meč: Čeka ga bivši Hrgovićev protivnik
Petar Milas ima novi meč: Čeka ga bivši Hrgovićev protivnik

MMA borac iz Omiša Stjepan Bekavac odmjerit će snage s Pavelom Viernatom.  

- Moja karijera započela je prije 20 godina a završit će u subotu zadnjim mečom. Opraštam se, spreman sam, nadam se da je spreman i moj suparnik i neka bolji pobjedi. Očekujem pun stadion i dobar event koji će Split i regija pratiti te da će se ovakvi događaji nastaviti i dalje svake godine, da se razvijaju borilački sportovi i da mladi borci dobiju priliku boriti se pred domaćom publikom.

Za kraj je borbu večeri najavio najpoznatiji borac, domaći boksač Petar Milas koji ima score 16-1 uz 12 nokauta, a ovo će mu biti prvi meč pred domaćom publikom u Splitu. S obzirom na njegov navijački background i činjenicu da trenira u Boksačkom klubu Torcida, nema sumnje kako mu u subotu navečer neće nedostajati podrške.

Battle for Split

- Volio bih da gledatelji dođu u što većem broju podržati i mene i ostale borce, hvala mom suparniku koji je prihvatio meč par dana prije same borbe, hvala i Ivanu na organizaciji. Ako su svi spremni koliko i ja, vjerujem da nas čeka sjajna borilačka predstava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj
OTPAO ZA LIGU NACIJA?

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova
REAL SLAVIO, MODRIĆ BRILJIRAO

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova

Luka Modrić bio je u prvom sastavu Reala i odigrao je vrlo dobru utakmicu. Asistirao je za vodeći gol u 14. minuti, a u 92. je izašao uz ovacije publike na Bernabeuu. A njegov suigrač se teško ozlijedio