Obavijesti

Sport

Komentari 7

Bellingham se naklonio Modriću na velikom postignuću: Legendo

Bellingham se naklonio Modriću na velikom postignuću: Legendo
6

Hrvatski se kapetan izdvojio na vrhu liste najtrofejnijih igrača Real Madrida s 27 trofeja, dok je Nacho ostao na 26. Također, od ove sezone Modrić nosi kapetansku traku u "kraljevskom klubu"

VIDEO

Osvajanjem europskog Superkupa protiv Atalante (2-0), Luka Modrić (38) je postao najtrofejniji igrač u povijesti Real Madrida. Osvojio je 27 trofeja i izdvojio se samostalno na vrhu, dok je Nacho ostao na brojci od 26. Modriću su mnogi čestitali na sjajnom postignuću, a među njima je i sjajni Jude Bellingham koji je briljirao i ponio titulu igrača utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Real Madrid - Atalanta 2-0: Modrić je najtrofejniji realovac u povijesti, Mbappéov prvijenac 00:40

Na Instagramu je objavio story na kojem pozira s Modrićem i nagradom za igrača utakmice, uz emoji koze (GOAT, što u sportskom žargonu označava najvećeg svih vremena) i napisao "Kakvo postignuće, legendo!". 

Osim Engleza, Modriću su čestitali i drugi suigrači, pa je Brahim Diaz napisao kratko "Maestro", uz brojku 27 i simbol trofeja. Javio se i Federico Valverde (26) i Thibaut Courtouis (32). 

Super Cup - Real Madrid v Atalanta

Modrić je u "kraljevski klub" stigao u ljeto 2012. i osvojio šest Liga prvaka, po pet europskih i španjolskih Superkupova i Svjetskih klupskih prvenstava, četiri La Lige i dva Kupa kralja.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!
NOVI IZAZOV

Veliki preokret: Ništa od Serie A, Perišić odlazi u Nizozemsku!

Perišić je bio blizu Monze, čak je i gledao njihovu utakmicu protiv Intera, ali na kraju je dobio ponudu nizozemskog prvaka PSV-a koju je prihvatio

Gdje gledati Bayern - Dinamo i Hajduk u Grubišnom Polju. Futsal 'vatreni' protiv Brazila
TV VODIČ

Gdje gledati Bayern - Dinamo i Hajduk u Grubišnom Polju. Futsal 'vatreni' protiv Brazila

Juniori Dinama od 16 sati igraju protiv vršnjaka iz Bayerna u prvom kolu Lige prvaka mladih, dok pola sata nakon njih na teren u Grubišnom Polju izlazi Hajduk. Futsal 'vatrene' čeka spektakl protiv Brazila u drugom kolu SP-a