Obavijesti

Sport

Komentari 50

Beljin agent: Istina je, Dinamo i Hajduk žele Diona. Mi smo već donijeli odluku što i kako dalje

Beljin agent: Istina je, Dinamo i Hajduk žele Diona. Mi smo već donijeli odluku što i kako dalje

Karijera u Augsburgu nije krenula u smjeru u kojem su planirali ni Dion ni tim oko njega koji mu brine za karijeru. Situaciju žele iskoristiti najveći hrvatski klubovi. Znaju da je Beljo opako pojačanje za svakog u HNL-u

VIDEO

Srđan Lakić (40) gostovao je u emisiji Večernjeg lista gdje je nekadašnji nogometaš, danas nogometni agent, govorio o aktualnostima. Između ostalog, prokomentirao je događaje na Europskom prvenstvu, ali i što i kako planira zajedno sa svojim klijentom Dionom Drenom Beljom (22). Beljo se posljednjih nekoliko dana povezivao s povratkom u HNL, a interes su pokazali Dinamo i Hajduk. Pa kakva je situacija s povratkom napadača?

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trening GNK Dinamo 02:46

-  Lijepa stvar da su i Dinamo i Hajduk izrazili interes za Diona. No, odluka je pala da nije još vrijeme za vratiti se u Hrvatsku. Vjerujem da će se iduće sezone vratiti na scenu, pokazati potencijal i razvijati karijeru u pravom smjeru - rekao je Lakić i prokomentirao Euro.

Kek oduševio

Najviše pažnje plijeni susret Španjolske i Njemačke.

- Španjolci moraju biti koncentrirani. Ne smije im se dogoditi loš da jer možeš odigrati loše poluvrijeme i više se ne možeš vratiti. Španjolska protiv Njemačke izgleda kao finale prije finala. Mislim da će biti ravnopravna utakmica i da bi Španjolci po prvi put mogli imati ozbiljne probleme. Nijemci imaju velik natjecateljski duh. Mislim da su vratili to zajedništvo i samopouzdanjem koje im je nedostajalo. S domaćinstvom su uspjeli stvoriti pozitivnu atmosferu iako nisu možda trenutno jaki i čvrsti koliko Španjolska. Mislim da imaju dobre šanse za pobjedu.

Matjaž Kek napravio je povijesni uspjeh kada je Slovenija prošla skupinu.

- Ima znanja i dovoljno iskustva da prepozna što treba napraviti da se napravi rezultat. Ostvario je vrhunski rezultat.

'Gattuso velika stvar za Hajduk'

Cristiano Ronaldo igra svoje 10. veliko natjecanje.

- Godine su učinile svoje i to nije ni sjena onoga igrača koji je zabijao. No, to je odluka izbornika da igra. Nije to taj Ronaldo, ali su gluposti da je on igrač manje.

Hajduk je doveo Gattusa. Spominju se neka velika pojačanja.

- Svi znaju tko je Gattuso, velika je stvar za Hajduk i hrvatski nogomet da legenda dođe tu. Vjerujem da će nas sve skupa obogatiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 50

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...
Baturina je oduševio i Francuze! Njegova klasa je neupitna, ali isti pristup mora imati i u HNL-u
POČINJE SE MIJENJATI

Baturina je oduševio i Francuze! Njegova klasa je neupitna, ali isti pristup mora imati i u HNL-u

Plus+ Baturina je u 81 domaćoj (HNL, kup i Superkup) utakmici skupio tek tri žuta kartona, dok u 30 europskih dvoboja već ima šest javnih opomena!? I takav pristup češće mora pokazivati na HNL terenima...