Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bayerov stroj za golove zabio tri komada Stuttgartu. 'Vatreni' u Augsbrugu potučeni u 12 minuta

Bayerov stroj za golove zabio tri komada Stuttgartu. 'Vatreni' u Augsbrugu potučeni u 12 minuta

Freiburg je triput uspio nadigrati obranu Augsburga u prvom poluvremenu i svladati hrvatskog reprezentativnog vratara Nediljka Labrovića, a strijelci su bili Vincenzo Grifo (34), Philipp Lienhart (37) i Christian Gunter (45+1)

VIDEO

Engleski napadač Harry Kane postigao je svoj prvi bundesligaški 'hat-trick' u ovoj sezoni,  a Bayern je na Allianz Areni svladao Stuttgart sa 4-0 (0-0) u 7. kolu njemačkog prvenstva i vratio se na čelo ljestvice. Stuttgart se dobro držao u prve dvije trećine utakmice i do promašene prilike Joshe Vagnomana u 55. minuti bio ravnopravan suparnik, da bi se u posljednjih 30 minuta utakmice gostujuća obrana raspala pod naletima Bavaraca, a da nije bilo raspoloženog vratara Alexandera Nubela pobjeda domaće momčadi mogla je biti i uvjerljivija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kane otkrio kamo će s loptom s kojom je utrpao četiri Dinamu 00:57

Gostujuća vrata otključao je Harry Kane dalekometnim preciznim prizemnim udarcem u 57. minuti. U 61. i 80. minuti kapetan engleske reprezentacije bio je na pravom mjestu nakon odbijenih lopti i lakoćom ih pospremio u mrežu, s time da je pogodak iz 80. minute sporan zbog Saneovog zaleđa u začetku akcije, na koju nije reagirala VAR soba.

Bayern promijenio grb, navijači se smiju: 'Povišica dizajneru!'
Bayern promijenio grb, navijači se smiju: 'Povišica dizajneru!'

Bayernovu pobjedu začinio je Kingsley Coman pogotkom u 89. minuti.

>> VIDEO: HATTRICK HARRYJA KANEA

Bayern i RB Leipzig imaju po 17 bodova nakon sedam kola, a Bavarci su na vrhu ljestvice zbog bolje gol-razlike. Freiburg je treći sa 15 bodova. Stuttgart je pao na devetu poziciju sa devet bodova.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić poveo je Hoffenheim do pobjede 3-1 nad posljednjeplasiranim Bochumom. Kramarić je u 11. minuti s ruba kaznenog prostora pogodio suparničku mrežu za vodstvo njegove momčadi. Još je u dva navrata tijekom prvog poluvremena bio u prilikama, ali je jednom poslao loptu pokraj vratnice, a drugi put pogodio prečku.

Europa League - TSG 1899 Hoffenheim v Dynamo Kyiv

>> VIDEO: GOL ANDREJA KRAMARIĆA

U 65. minuti Marius Bulter je udvostručio Hoffenheimovu prednost. No, Bochum je gotovo preokrenuo rezultat. U 76. minuti je Cristian Gamboa smanjio na 2-1, a u 89. minuti dosuđen je kazneni udarac za goste. No, slabašan udarac Lukasa Daschnera obranio je Oliver Baumann.

Skandal oko transfera Roberta Lewandowskog: Barca je htjela platiti milijun eura prevarantu!
Skandal oko transfera Roberta Lewandowskog: Barca je htjela platiti milijun eura prevarantu!

U petoj minuti sučevog dodatka, minutu nakon što je Kramarić napustio igru, Haris Tabaković je postavio konačnih 3-1, čime je Hoffenheim prekinuo niz od pet utakmica bez pobjede u domaćem prvenstvu. Sa sedam bodova Hoffenheim je došao na 14. poziciju, a Bochum je s jednim bodom ostao na začelju ljestvice.

Bayer u svom stilu pobijedio, Hrvati s Augsburgom nastradali

Prvak Bayer došao je preokretom do pobjede na domaćem terenu. "Apotekari" su sa 2-1 svladali Eintracht koji je poveo golom Omara Marmousha (16-11m) iz kaznenog udarca. Prethodno je u 9. minuti Victor Boniface propustio realizirati jedanaesterac za Bayer.

Momčad iz Leverkusena je izjednačila u 25. minuti golom Roberta Andricha, a Boniface se za promašeni penal iskupio u 72. minuti, kad je glavom postigao pobjednički pogodak. Bayer je sa 14 bodova privremeno došao na četvrto mjesto, preskočivši Eintracht koji je ostao na 13 bodova.

Bundesliga - Bayer Leverkusen v Eintracht Frankfurt
Bio sam u Bayernu, a sad igram drugu verziju nogometa! Kroos ju je osnovao, Ribery mi je šef
Bio sam u Bayernu, a sad igram drugu verziju nogometa! Kroos ju je osnovao, Ribery mi je šef

Hrvatski reprezentativac Igor Matanović ostao je na klupi za pričuve momčadi iz Frankfurta.

Freiburg je triput uspio nadigrati obranu Augsburga u prvom poluvremenu i svladati hrvatskog reprezentativnog vratara Nediljka Labrovića, a strijelci su bili Vincenzo Grifo (34), Philipp Lienhart (37) i Christian Gunter (45+1). Gosti su preko Phillipa Tietza (65) uspjeli ublažiti poraz.

U početnoj postavi Augsburga bio je i Kristijan Jakić, ali je zamijenjen u poluvremenu.

S dva gola u prvom poluvremenu, koje su postigli Xavi Simons (20) i Willi Orban (37), RB Leipzig je slavio sa 2-0 na gostovanju u Mainzu. Gabrijel Vidović je igrao za Mainz u završnici dvoboja, a ušao je u 87. minuti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici
SUSRET 10. KOLA HNL-A

VIDEO Istra - Dinamo 2-2: Ludilo u Puli! 'Modri' dvaput gubili pa se spasili u kaotičnoj utakmici

Istra je vodila, a kada je Dinamo izjednačio povela je ponovno, minutu kasnije. Uslijedio je crveni karton za domaće, a sudac Bel izvukao je deset žutih kartona. Potom je Dinamo dobio penal i spasio se, Kulenović je zabio