Obavijesti

Sport

Komentari 36

Baturina ostaje igrač Dinama! 'Bilo je izuzetno dobrih ponuda, ali želimo konkurirati u Europi'

Baturina ostaje igrač Dinama! 'Bilo je izuzetno dobrih ponuda, ali želimo konkurirati u Europi'
3

Dinamo je poručio: Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na europskoj sceni

VIDEO

Dinamo je u petak održao devetu sjednicu izvršnog odbora, a predsjednik uprave Zvonimir Manenica koji je otkrio kakvo je financijsko stanje na Maksimirskoj 128 nakon nedavnog plasmana u Ligu prvaka. A stanje je - vrlo dobro!

Hrvatski prvak je inkasirao više od 20 milijuna eura plasmanon u najelitnije klupsko natjecanje, zbog čega je, na kraju prijelaznog roka, Martin Baturina (21) još uvijek igrač 'modrih'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamo saznao osam protivnika u Ligi prvaka. Protiv Bayerna i Arsenala vani, Milan u Zagrebu 00:58

Velimir Zajec ističe kako je za Dinamo najbolja moguća odluka zadržati Baturinu na Maksimiru.

- Kao klub, svjesni smo interesa koji Martin izaziva na tržištu, a pristigle ponude za njega bile su izuzetno korektne. Međutim, nakon temeljite analize i razgovora unutar kluba, donijeli smo odluku da Martin Baturina ostaje u Dinamu. Za nas, Martin nije samo izvanredan igrač već i ključni dio naše momčadi. S njim krećemo u novo izdanje Lige prvaka, s jasnim ciljem da Dinamo ponovno bude konkurentan na najvećoj europskoj sceni. U ovom trenutku izuzetno smo zadovoljni izgledom naše momčadi i vjerujemo da upravo s ovakvim sastavom možemo ostvariti velike stvari. Zajedno s njim, vjerujemo da možemo ostvariti sve ciljeve koje smo si postavili za ovu sezonu. Uvjereni smo da će navijači prepoznati značaj ove odluke i nastaviti pružati podršku našem klubu u svakom koraku - kazao je Zajec. 

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka

Marić doveo pojačanja i smanjio trošak na plaće

Sportski direktor Marko Marić podnij je izvještaj dosadašnjeg tijeka ljetnog prijelaznog roka, a zaključak je kako su u Dinamo dovedeni kvalitetni igrači, a kako je ispunjen cilj i smanjen trošak na plaće igrača. Ipak, Marić priznaje kako po tom pitanju ima dodatnog prostora za napredak.

Marketing može napredovati

- Svoj plan rada predstavio je i novi član Uprave za prodaju i marketing Hrvoje Puhalo, te naglasio kako postoji veliki prostor za napredak kluba i da vjeruje da će se već u kratkoročnom razdoblju vidjeti neki segmenti toga.

- Predsjednik Odbora za stadion i član Izvršnog odbora Ivan Nauković predstavio je novosti po pitanju stadiona Maksimir i Kranjčevićevoj. Naglašeno je kako GNK Dinamo aktivno sudjeluje u razgovorima s Gradskom upravom Grada Zagreba i Vladom Republike Hrvatske i da će detalji biti na vrijeme prezentirani po postizanju konačnog dogovora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 36

VIDEO

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet
TEŽAK PORAZ 'MODRIH'

Bayern - Dinamo 9-2: Debakl i najteži europski poraz 'modrih'! Nemilosrdni Bavarci zabili devet

Dinamo je živnuo početkom drugog dijela i smanjio na 3-2 i nakon toga se igra 'modrih' raspala. Nemilosrdni Bavarci nisu popuštali i zabili su čak devet golova, od čega je četiri zabio Harry Kane
Kane: Trener nam je rekao da budemo nemilosrdni. Htjeli smo zabiti Dinamu i 10-11 komada
ČETVEROSTRUKI STRIJELAC

Kane: Trener nam je rekao da budemo nemilosrdni. Htjeli smo zabiti Dinamu i 10-11 komada

Harry Kane zabio je tri komada iz penala, jedan iz igre i poručio kako je Bayern htio jako ući u europsku sezonu, što je i potvrdio