Obavijesti

Sport

Komentari 12

Večeras svečani doček srebrnih 'Barakuda' i drugih olimpijaca u Zagrebu. Evo svih informacija

Večeras svečani doček srebrnih 'Barakuda' i drugih olimpijaca u Zagrebu. Evo svih informacija
1

Sukladno željama reprezentacije, doček 'barakudama' pripremljen je u zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Naime, veliki broj vaterpolista već danas putuje u svoje gradove kako bi se vratili klupskim obavezama

Hrvatska vaterpolo reprezentacija danas se vraća u Hrvatsku, a predviđeno slijetanje zrakoplova s osvajačima srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu u zagrebačku zračnu luku Franjo Tuđman je u 20.20 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Atmosfera s dočeka zlatnih vaterpolista 01:52

Hrvatski olimpijci koji su za vikend nastupali na Olimpijskim igrama u Parizu večeras slijeću u zagrebačku zračnu luku, predvođeni hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom i taekwondoašicom Lenom Stojković.
 
- Grad Zagreb je sukladno željama olimpijaca, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, pripremio svečani doček ispred zgrade Zračne luke dr. Franjo Tuđman, budući da većina sportaša poradi svojih klupskih obveza i sezone koja uskoro počinje, već večeras nastavlja put prema svojim gradovima. 

Program započinje u 20 sati, uz nastup „Zaprešić Boysa”. 

Pozivamo sve navijače da večeras dođu u Zračnu luku dočekati naše srebrne olimpijske Barakude, brončanu Lenu i ostale olimpijce - prioćili su iz Grada.

Olimpijke i olimpijce će dočekati i gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, zamjenik gradonačelnika Luka Korlaet, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državni tajnik u ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, povjerenik predsjednika RH za sport Tomislav Paškvalin te izaslanica predsjednika Hrvatskoga sabora Danijela Blažanović, saborska zastupnica.

Za navijače će biti osigurano besplatno parkiranje od 18:00 sati na B2B parkiralištu Zračne luke.

- Napominjemo i da je u zoni Zračne luke iz sigurnosnih razloga zabranjeno korištenje pirotehničkih sredstava, te baklje ispred zgrade Zračne luke nisu dopuštene - naglasili su u priošćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12
'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute
LIGA PRVAKA

'Petarda' Reala usred Madrida! Vinicius zabio tri gola Borussiji, Modrić je igrao do 70. minute

Luka Modrić dirigirao je igrom Reala 70 minuta, a njegovi suigrači su nakon nepreciznog prvog poluvremena u nastavku probili čvrstu Borussiju s pet golova!