Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bad Blue Boysi poslali poruku Dinamu uoči otvaranja sezone

Bad Blue Boysi poslali poruku Dinamu uoči otvaranja sezone

Dinamo večeras u 21 sat igra 1. kolo SuperSport HNL-a protiv Istre. Navijači Dinama, u znak podrške, ispod zapadne tribine maksimirskog stadiona postavili su veliki transparent.

VIDEO

Bad Blue Boysi postavili su veliki transparent ispred maksimirskog stadiona kao znak podrške. Dinamo večeras u 21 sat protiv Istre otvara novu sezonu HNL-a. Momčad Sergeja Jakirovića pripreme je odradila uspješno, a na Maksimir je stiglo i nekoliko pojačanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zafrkancija na treningu Dinama 00:41

Uoči večerašnje utakmice, Boysi su ispod zapadne tribine maksirmiskog stadiona ostavili transparent s natpisom 'Hoćemo titulu i ove godine'. Najvjerniji navijači Dinama oglasili su se i priopćenjem.

- Bliži se početak nove sezone u kojoj Dinamo kreće u obranu dvostruke krune i borbu za plasman u Ligu prvaka! Želimo nastaviti tamo gdje smo stali prošle sezone koja je imala spektakularan završetak, a to podrazumijeva pun sjever u petak navečer kada na Maksimiru gostuje Istra - napisali su navijači. 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli BAD BLUE BOYS (@ultras_badblueboys)

- Očekujemo da tribina nastavi svoj rast i prenese energiju i dobru atmosferu u novu sezonu koja će biti prepuna izazova kako za naš klub tako i za nas. S pravom se može reći kako je ovo prva sezona nakon dugo vremena u koju ulazimo bez ozbiljnijih opterećenja van čiste navijačke priče, s fokusom na ono što slijedi na tribini i naravno - na terenu! - dodali su Boysi. 

BBB-i su naglasili da je iznimno bitno da Dinamo u novu sezonu uđe sa stilom u pobjedničkom ritmu. Klub s Maksimira uskoro očekuje doigravanje za ulazak u Ligu prvaka što navijače veseli. 

Zagreb: Transparent Bad Blue Boysa ispred ulaza na zapadnu tribinu

- Sjever brani svoju krunu! - zaključili su Bad Blue Boysi.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča
SRETAN 39. ROĐENDAN, KAPETANE!

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča

Luka Modrić na odlasku iz Dinama pjevao je s Boysima na ogradi i obećao da će se vratiti. Danas ima dvije nogometne želje: doživotni ugovor s Real Madridom i veliki trofej s 'vatrenima'

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!
MAKLJAŽA U OSIJEKU

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!

To su one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvat. Neki klinci u crnim majicama prebili su Poljake i onda, naravno, pobjegli, otkrio nam je bivši trener Gorice i Rijeke detalje tučnjave kraj hotela "vatrenih"
Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!
POBJEDA 'VATRENIH'

Hrvatska - Poljska 1-0: Kapetan presudio gostima za rođendan!

Potpuno zasluženo "vatreni" su stigli do tri osvojena boda u 2. kolu Lige nacija. Jedini gol zabio je Luka Modrić u 52. minuti iz slobodnog udarca. Na drugoj utakmici Portugal je okrenuo Škotsku i pobijedio 2-1