Obavijesti

Sport

Komentari 5

As: Modrić je poveznica dviju generacija. Duže je s Viníciusom nego što je igrao s Ronaldom

As: Modrić je poveznica dviju generacija. Duže je s Viníciusom nego što je igrao s Ronaldom
5

Kapetan Hrvatske, sad i kapetan Reala, s Ronaldom je osvojio četiri Lige prvaka. Dijelili su svlačionicu u godinama povijesnog uspjeha i postigli što nijedna momčad prije u Ligi prvaka nije uspjela, ističe madridski medij

VIDEO

Hrvatski nogometaš Luka Modrić (39) već je ušao u nogometnu povijest kao jedan od najboljih veznih igrača uopće, a španjolski As posvetio mu je tekst upravo o dugovječnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Dinamo čestitao rođendan Luki Modriću: 'Godine su samo broj' 00:50

"Vrijeme leti. Luka Modrić, aktualni kapetan Real Madrida, potpisao je za klub 2012. Hrvat je postao metronom momčadi koju je vodio Cristiano Ronaldo. Uspjeh (osvajanje Lige prvaka op.a.) je došao godinu kasnije, a Realovi igrači su u pet godina podigli trofej osvajača Lige prvaka još četiri puta", napisao je As i istaknuo jednu zanimljivost:

"Cristiano je napustio klub 2018., istog ljeta u kojem je došao Vinícius. Hrvat je odigrao više sezona s Brazilcem, sedam, nego s Portugalcem, šest", ističu.

Dortmund: Liga prvaka, Borussia Dortmund - Real Madrid, Luka Modri?

"Kapetan hrvatske reprezentacije, sad i kapetan Reala, s Ronaldom je osvojio četiri Lige prvaka. Dijelili su svlačionicu u godinama povijesnog uspjeha i postigli što nijedna momčad prije u Ligi prvaka nije uspjela. Osvojili su tri naslova u nizu. Zajedno su slavili i titule u španjolskom prvenstvu i u Kupu kralja, a dok su Hrvat i Portugalac bili suigrači, obojica su osvojili i Zlatnu loptu, iako je Modrićeva stigla kad je Ronaldo već igrao za Juventus.

Borussia Dortmund - Real Madrid

"Ljeto 2018. označilo je prekretnicu u nedavnoj povijesti kluba", nastavlja As podsjećajući na odlazak Portugalca i dolazak mladog Viniciusa. Španjolci dodaju da je Vinícius Júnior najveći kandidat za dobivanje Zlatne lopte za prošlu sezonu. 

LaLiga - Real Madrid v FC Barcelona

Modrić je u Realu ukupno odigrao 543 utakmice i zabio 39 golova, uz 87 asistencija. Osvojio je šest Liga prvaka, četiri La Lige, isto toliko Svjetskih klupskih prvenstava, Zlatnu loptu 2018... Praktički nitko do Modrića nije uspio ostati u "kraljevskom klubu" s 39 godina i u smiraju karijere, a to dovoljno govori o tome koliko ga cijene u Madridu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso
UOČI JADRANSKOG DERBIJA

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso

Plus+ Momčad Hajduka ima snažan Gattusov pečat, krase je sloga i zajedništvo, kojima su prebrodili krizu. A to su i glavni razlozi dobrih igara i rezultata, zbog toga u jadranski derbi i ulaze s vrha ljestvice...