Obavijesti

Sport

Komentari 4

As: Luka Modrić je donio odluku

As: Luka Modrić je donio odluku
4

Luka Modrić proveo je 12 godina u Real Madridu, a nije skrivao kako bi htio nastaviti igrati za Real dok je to moguće. Španjolske novine As pišu kako je hrvatski reprezentativac donio odluku o budućnosti

VIDEO

Luka Modrić (38) i Real Madrid prošlog su vikenda proslavili 36. titulu španjolskog prvaka u povijesti "kraljevskog kluba", a pred madridskim klubom još je finale Lige prvaka 1. lipnja na Wembleyu protiv Borussije Dortmund. Hrvatskom reprezentativcu to može biti šesta Liga prvaka.

A do velikog finala u Londonu, Real će se najvjerojatnije baviti ključnim pitanjima u svlačionici. Prije svega, novim ugovorima za Tonija Kroosa i Modrića. Prema pisanju španjolskih novina As, Modrić je svoju odluku već donio.

LaLiga - Real Madrid Celebrate Winning LaLiga

- U slučaju Modrića znamo kako je odlučio da želi ostati u Real Madridu, klubu njegovih snova. Ne želi uopće razgovarati o novcu ako mu klub otvori vrata i pruži priliku za još jednu godinu - piše novinar Asa Tomas Roncero koji je posvetio karijeru praćenju Reala.

VIDEO Ludnica u Madridu: Real proslavio čak 36. titulu prvaka, navijači skandirali Luki Modriću
VIDEO Ludnica u Madridu: Real proslavio čak  36. titulu prvaka, navijači skandirali Luki Modriću

Podsjetimo, Modrić je na diobi prvog mjesta najtrofejnijeg igrača u povijesti Reala s Nachom, Marcelom i Benzemom. Osvojio je 25 trofeja s "kraljevskim klubom", a "vatreni" i Nacho na Wembleyu mogu osvojiti 26. trofej.

VIDEO Čista emocija u Madridu! Navijači prekinuli Lukin govor, a gradom se ori: 'Luka, ostani!'
VIDEO Čista emocija u Madridu! Navijači prekinuli Lukin govor, a gradom se ori: 'Luka, ostani!'

- Ako itko od Modrića, Kroosa, Nacha i Vasqueza odluči dobrovoljno napustiti Madrid i time zatvoriti slavnu eru, to je i njihovo pravo, ali oni koji sanjaju nastavak u bijelom dresu zaslužuju potpisati novi ugovor već sutra - zaključuje As.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju
CITYJEVA SMICALICA

VIDEO Gvardiolu pokazali staru fotografiju i tražili ga autogram. Pogledajte urnebesnu reakciju

Ekipa iz Manchester Cityja priključila se popularnom trendu s TikToka u kojem ljudima pokažete njihove stare fotografije i molite ih potpis. Prva je žrtva bio Joško Gvardiol kojem se to baš i nije svidjelo, a suigrač Ederson valjao se od smijeha. Mateo Kovačić reagirao je, pak, kulerski: "Ovo je bilo davno, 17 godina... Starim".