Obavijesti

Sport

Komentari 13

ANKETA Jeste li zadovoljni brojem osvojenih odličja nakon prvog tjedna Olimpijskih igara?

ANKETA Jeste li zadovoljni brojem osvojenih odličja nakon prvog tjedna Olimpijskih igara?

Barbara Matić i braća Sinković osvojili su zlato, Donna Vekić srebro, a Miran Maričić broncu u prvom tjednu Igara u Parizu. Očekuje se još kvalitetnih nastupa naših sportaša i nadamo se da će biti još odličja

VIDEO

Nakon prvog tjedna Olimpijskih igara (ceremonijom otvorene u petak, natjecanja počela u subotu, neka i ranije), Hrvatska ima četiri medalje (2 zlata, po srebro i broncu) i na 16. je mjestu na ljestvici uspješnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Vekić nakon srebra: 'Malo sam razočarana, ali ponosna. Cilj mi je bila medalja' 00:42

Zlatne su medalje osvojili Barbara Matić u judu i braća Sinković u veslanju. Srebro je osvojila Donna Vekić u pojedinačnoj konkurenciji u tenisu, a broncu Miran Maričić u streljaštvu. Neki naši sportaši bili su vrlo blizu medalje, primjerice Katarina Krišto završila je četvrta u judu u svojoj kategoriji, a Petar Gorša na šestom mjestu u disciplini zračna puška 10 metara. 

 
Rowing - Men's Pair Victory Ceremony Judo - Women -70 kg Final

Dakako, Igre još nisu ni blizu kraju, a od nekih naših sportaša još se očekuju dobri rezultati. Tin Srbić i Aurel Benović nastupit će u finalu u gimnastici u nedjelju i ponedjeljak, kad je na rasporedu i finale ženskog diska u kojem nastupa Sandra Elkašević (ex Perković). Vaterpolisti su u četvrtfinalu, a rukometaši se tamo mogu plasirati ako pobijede Španjolsku. Sport u kojem Hrvatska ima mnoštvo odličja jest taekwondo, koje počinje u srijedu 7. kolovoza. 

Pariz: Donna Vekić osvojila Olimpijsko srebro Shooting - 10m Air Rifle Men's Victory Ceremony

Na borilišta će i stolnotenisači, Sara Kolak, jedriličari još plove itd. Da se nekoga ne izostavi, najpoštenije je jednostavno reći da Igre nisu ni blizu gotove. Hrvatska je na četiri osvojene medalje nakon tjedan dana, a nadajmo se da će ih biti još. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča
SRETAN 39. ROĐENDAN, KAPETANE!

Ubili mu djeda, bio je izbjeglica, a danas je svjetska nogometna legenda. Ovo je Modrićeva priča

Luka Modrić na odlasku iz Dinama pjevao je s Boysima na ogradi i obećao da će se vratiti. Danas ima dvije nogometne želje: doživotni ugovor s Real Madridom i veliki trofej s 'vatrenima'

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!
MAKLJAŽA U OSIJEKU

Sopić za 24sata: Skupina od 50 hrvatskih navijača prebila je pet-šest Poljaka od 60 godina!

To su one situacije u kojima vam je neugodno što ste Hrvat. Neki klinci u crnim majicama prebili su Poljake i onda, naravno, pobjegli, otkrio nam je bivši trener Gorice i Rijeke detalje tučnjave kraj hotela "vatrenih"