Obavijesti

Sport

Komentari 0

Andrej Gaćina ispao u 2. kolu: Vidimo se u Los Angelesu 2028.

Andrej Gaćina ispao u 2. kolu: Vidimo se u Los Angelesu 2028.

Osmi igrač svijeta Yun-Ju Lin pobijedio ga je 4-0 nakon 35 minuta igre, bilo je 11-4, 11-9, 11-9, 11-6

VIDEO

Hrvatski stolnotenisač Andrej Gaćina koji je u utorak završio nastup na olimpijskom stolnoteniskom turniru u pojedinačnoj konkurenciji porazom u drugom kolu od Tajvanca Yun-Ju Lin s Tajvana, izjavio je nakon meča da ipak nije nezadovoljan svojom igrom.

- Zadovoljan sam igrom, mogao sam možda neke druge stvari u ključnim trenucima odigrati bolje. On je stvarno dobar, ima 24 godine i već je 4-5 godina u top deset svijeta. Ne mogu sebi ništa zamjeriti, samo da sam odigrao možda pametnije u tim ključnim trenucima - kazao je Gaćina u izjavi za Hrvatsku radioteleviziju (HRT). 

Tajvanac, osmi igrač svijeta, slavio je s 4-0 (11-4,11-9, 11-9, 11-6) nakon 35 minuta igre. 

- Ne znam što bih rekao, dao sam sve od sebe, ali on je bio bolji danas.

Gaćini je ovo četvrti meč protiv Yun-Ju Lina, i četvrti poraz.

Table Tennis - Men's Singles Round of 32

- Nije njemu svejedno kad igra sa mnom, druge igrače dobiva jako lagano. Ja s njim četvrti put igram, svaki meč je gust i sad bi bio gust meč da sam pretvorio dva seta u pobjedu. Šteta, izgleda lagano 4-0, ali bilo je tu 'više mesa' kako se kaže. Da sam odigrao bolje ta dva seta, da sam bio odlučniji. Imao sam plan, ali očito plan nije bio dovoljno dobar - dodao je.

I Tomislav Pucar je jučer završio završio natjecanje u pojedinačnoj konkurenciji, bolji od njega je bio Francuz Alexis Lebrun, također jedan od favorita za medalju.

- To je olimpijski turnir, u drugom kolu su sve jaki mečevi, sve su jaki protivnici. Teško je očekivati da će biti slabije. On je stvarno dobar i jaki pretendent na medalju - nastavio je, najavivši da planira odlazak na Olimpijske igre u Los Angelesu. 

- Zadovoljan sam što sam zdrav, slobodno se krećem i nemam restrikcija što je bio slučaj s prijašnjim olimpijskim igrama.  Vidimo se pojedinačno u Los Angelesu, a prije toga protiv Južne Koreje 6. kolovoza. Pripremit ću se za taj meč - rekao je na kraju Gaćina kojem su ovo pete Olimpijske igre.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane
NEMAJU POHVALNE RIJEČI

Poljaci zgroženi Osijekom: Vrijeme kao da je stalo, zračna luka je poput školske dvorane

Zato, kada dođete u Opus Arenu osjetite prije svega veliki kontrast između najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj i grada u kojemu modernog nema nigdje, dodao je poljski novinar Jacob Seweryn

Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka
PRIJENOS OD 20.45

Hrvatska - Poljska: Gdje gledati uživo važnu utakmicu iz Osijeka

Stalno su dvojbe i polemike što smo ga zvali, ali ne vidim boljega u Hrvatskoj, ja ga ne vidim! Nađite boljeg, bržeg i kvalitetnijeg na lijevoj strani od Perišića. Ja ga ne vidim, rekao je Zlatko Dalić na temu Perišića
U Osijeku neće proći dojam, samo bodovi! Dalić vraća stari sustav i 'zaleđenog' dinamovca?
KAKO NA POLJSKU?

U Osijeku neće proći dojam, samo bodovi! Dalić vraća stari sustav i 'zaleđenog' dinamovca?

Plus+ Hrvatska pet i pol godina nije pobijedila u Osijeku! Poljacima je zbog ozljede otpao Buksa, i to nakon što je u Škotskoj ušao umjesto (lakše) ozlijeđenog Lewndowskog. A Dalić na klupi ima nekoliko asova koje nije koristio u Lisabonu