Obavijesti

Sport

Komentari 0

Amazinga do kraja svibnja dijeli album i sličice 'Vatreni put'!

Amazinga do kraja svibnja dijeli album i sličice 'Vatreni put'!
4

Prvi put u povijesti ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imaju priliku dodati štivo koje sadrži pregled utakmica, izbornika i igrača kroz godine, počevši od prve utakmice u listopadu 1990. protiv SAD-a do Lige nacija 2023.

VIDEO

“Vatreni put” je interaktivan album sa sličicama i svojevrsna enciklopedija hrvatske nogometne reprezentacije i svih uzbudljivih avantura "vatrenih" koje smo pratili posljednjih 30 godina. A Amazinga je pokrenula akciju da svaki mališan, dijete, sin, kći, unuče... koje dođe u taj zabavni park između 17. i 31. svibnja dobiva album i sličice na dar!

Pokretanje videa...

Dalić o kazni za Modrića 03:21

Amazinga, kao vodeća i najopremljenija igraonica u Hrvatskoj, s bogatim programom zabave za sve uzraste i interese, s "Vatrenim putem" uključila se u inicijativu darivanja mališana željnih zabave. "Vatreni put" kao album o nogometu može inspirirati djecu da se bave sportom, a Amazinga kao igraonica pruža okruženje gdje se ta inspiracija može pretvoriti u akciju, odnosno mjesto gdje se djeca mogu okupiti, igrati i vježbati svoje vještine.

Akcija traje od 17. svibnja do kraja mjeseca, odnosno dok Amazinga ne podijeli 20.000 albuma i pripadajućih paketića sličica. Svaki posjetitelj s kupljenom kartom ili dijete koje slavi rođendan, svoj ili od prijatelja, sestre, brata..., dobit će se jedan album i pet paketića sličica.

Album sadrži pregled utakmica, izbornika i igrača kroz godine, počevši od prve utakmice u listopadu 1990. protiv SAD-a pa do nastupa u Ligi nacija 2023. No, ovo nije još samo jedan album sa sličicama već jedinstven, interaktivan album koji priča kako se hrvatska nogometna reprezentacija izgradila do statusa koji danas ponosno nosi.

 

Svaka sličica sadrži jedinstveni QR kôd koji nakon skeniranja otkriva poseban sadržaj. U aplikaciji čekaju kvizovi koje svakako vrijedi zaigrati jer donose vrijedne nagrade. Dodatnu draž nosi jedinstveni izazov kojim se može postati ključni dio nogometne povijesti. Svi sakupljači sličica imaju priliku glasati za najbolju postavu hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, birajući između legendarnih igrača za svaku poziciju.

 

Album "Vatreni put" ima 82 stranice, a u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima, od toga 74 na holografskom materijalu (52 su zlatne sličice).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'
IKONA HNL-a

Bivši 'vatreni' igrao za Dinamo i Hajduk, a danas vozi kamione: 'Kranjčaru sam pravio sendviče'

Danijel Hrman kaže: Besek nas je kažnjavao s 1000 maraka za ćevape, u Moskvi sam doživio bombaški napad, a USKOK je istraživao moj transfer, zbog čega me ispitivao i predsjednik kluba

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...
IZ FINALA 1983.

Misterij Draženova dresa: Dao mi ga je odmah nakon te utakmice. Sad je u Lausanni...

Plus+ Dolazili su nam kući svi živi fotografirati se s tim dresom, a ja sam u njemu godinama igrao na ulici, priča nam Milan Gega, čiji je otac Tomislav bio redar na utakmici Šibenke i Bosne