Obavijesti

Sport

Komentari 20

Albanska manekenka provocira 'vatrene': 'Ono kad saznate da su tri favorita u istoj skupini...'

Albanska manekenka provocira 'vatrene': 'Ono kad saznate da su tri favorita u istoj skupini...'

Erjoni Sulejmani je albanska manekenka s talijanskom adresom. Nekada je podržavala bivšeg supruga koji je na Euru igrao sa Švicarskom, a sada će navijati za Albaniju koja će biti u skupini s Hrvatskom

VIDEO

Tijekom Europskog prvenstva 2016. godine talijanski magazin GQ proglasio ju je najatraktivnijom navijačicom na turniru. Kada je u uskom dresu kročila na tribine, svi pogledi bili su uprti u nju. 

POGLEDAJTE KAMP 'VATRENIH':

Pokretanje videa...

Kamp 'vatrenih' Mark Brandenburg 00:58

Riječ je o Erjoni Sulejmani (35), albanskoj manekenki s adresom u Italiji i bivšoj supruzi nekadašnjeg švicarskog reprezentativca Blerima Džemailija. Tada je podržavala švicarsku reprezentaciju, a jasno je, na Euru u Njemačkoj navijat će za svoju Albaniju koja igra u skupini s Italijom, Španjolskom i Hrvatskom.

Sulejmani je na društvenim mrežama prokomentirala ždrijeb.

- Kada imate tri favorita, Albaniju, Italiju i Španjolsku, i nadate se da će barem jedna osvojiti Euro 2024., a onda saznate da su u istoj grupi - napisala je ona i podbola hrvatske navijače.

Kao svaki navijač, nada se da njezina reprezentacije može daleko dogurati, no netko bi joj trebao napomenuti da je u istoj skupini i Hrvatska, jedna od najboljih reprezentacija na svijetu koja je na posljednja dva Mundijala osvojila svjetsko srebro i broncu. Sulejmani očito nije pratila ta dva natjecanja jer Albanija nije nastupala.

Euro 2024 Qualifier - Group E - Albania v Poland

Kako god, Albanci će u Njemačkoj tek drugi put nastupiti na Euru, a ne sumnjamo da će se i Sulejmani pojaviti na tribinama. U prvom kolu Albanija igra protiv Italije 15. lipnja, a četiri dana kasnije će se suprotstaviti Hrvatskoj. U posljednjem kolu, pet dana kasnije, ukrstit će snage sa Španjolskom. I može se slobodno reći, Hrvatska, Španjolska i Italija su sigurno među deset favorita za osvajanje Eura, dok je Albanija ipak veliki autsajder. 

'U nogometu ima puno homoseksualaca'

Sulejmani nema dlake na jeziku pa je tako u nekoliko navrata izjavila kako njen bivši suprug Džemaili, nekadašnji član Napolija, Bologne, Torina, Galatasaraya, baš i nije dobar u krevetu.

- Seks prije utakmica? Nogometaši nisu baš neki veliki ljubavnici u krevetu. Oni to vole raditi sami - kazala je Erjona u talijanskoj reality emisiji Le Capitaine, a nakon toga je njezin dragi poszao glavni predmet zezancije na društvenim mrežama. Navodno su mu se rugali i u svlačionici.

Switzerland v France - EURO 2016 - Group A

A onda je i odaslala jednu bombu. Erjona je priznala da u nogometu ima jako puno homoseksualaca.

- Ne znam zašto je homoseksualnost i dalje problem u današnje vrijeme. Mislim na nogomet i općenito. Mislim da će se mišljenje o tome promijeniti ako igraš nogomet s nekim tko izlazi van, ima curu, ženu, ili dečka? U nogometu ima jako puno homoseksualaca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 20

VIDEO

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali
BESPLATNO ZA SVE

Prijenosi HNL-a opet na HTV-u. Evo koje su utakmice izabrali

Uz nositelja televizijskih prava MAXSport jednu utakmicu po kolu prenosit će javna televizija na drugom programu. Već u 11. kolu u rasporedu je prvi okršaj klubova iz velike četvorke

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...
TKO ĆE NA GOL?

Dalić ostao bez Livakovića pa iznenadio odgovorom o odabiru golmana! Posve novi pristup...

Plus+ Labrović brani u Bundesligi, Kotarski je najvažnija karika PAOK-a, a Ivušić je i dalje na Cipru. I to mu ne ide u prilog. A pozivu se još nadaju Nevistić, Lučić, pa i Horkaš koji je počeo braniti u španjolskoj Primeri...
FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete
ZAOKRET U KARIJERI

FOTO Sutkinja iz seks skandala ima novi posao! Nikad nećete pogoditi koji. Šalimo se. Hoćete

Elif Karaarslan najavila je tužbu prema Turskom nogometno savezu koji ju je suspendirao nakon što se u javnost probila njezina snimka seksa s starijim turskim delegatom iz svlačionice