Obavijesti

Sport

Komentari 7

A tek je napunio 50: Cro Cop objavio fotku i očarao fanove

A tek je napunio 50: Cro Cop objavio fotku i očarao fanove

Dođe i 50. Hvala svima na čestitkama, napisao je Mirko Filipović koji je danas proslavio rođendan. A proslavio ga je, gdje drugdje nego u dvorani

VIDEO

U ožujku 2019. godine Mirko Filipović stao je pred kamere i otkrio: Imao sam moždani udar i moram odustati od borilačkog sporta.

Pokretanje videa...

Olmo kod Cro Copa 00:38

Te riječi šokirale su hrvatsku javnost jer Cro Cop je tada izgledao kao da bi se godinama mogao boriti na najvećoj sceni. Ipak, tijelo mu je dalo upozorenje koje nije mogao ignorirati pa nije ni trenutka razmišljao. Rekao je konačno zbogom borilačkom sportu kojem je dao toliko toga.

Ne natječe se već pet godina, ali daleko od toga da se skroz povukao. Kada toliko godina provedete u ovome sportu, on jednostavno postane dio vas. A kada ste još radoholičar poput Mirka, trening je vaš život. Svakodnevno trenira sa svojim pulenima u dvorani koja je u sklopu njegovu kuće u zagrebačkim Gajnicama i rezultat se vidi. Na 50. rođendan objavio je fotografiju. Naravno, proslavio ga je u dvorani. A isklesano tijelo očaralo je sve.

- Dođe i 50. Hvala svima na čestitkama - napisao je Mirko, prikupio gomilu lajkova i brojne čestitke povodom rođendana, ali i na račun izgleda. Djeluje kao da bi svakog trenutka mogao uskočiti u kavez pa torpedirati jedan high-kick, baš onako u svom stilu. I pobijediti bilo koga. Jer klasa je vječna. 

I borilački sportovi uvijek će biti dio njega. I kada ne trenira, mentorira nove generacije ili drži seminare. Dijeli neprocjenjivo znanje koje će, nadamo se, nekome pomoći da pokuša ponoviti njegove visine. A one su zaista bile nebeske.

Onaj dječak iz Privlake koji je sanjario o vrhu, dotaknuo ga je nekoliko puta. Osvojio je legendarni Prideov Grand Prix u Japanu 2006. godine, bio je i najbolji na K1 turniru u Zagrebu 2013. godine, a tri godine kasnije i Rizinov turnir. Borio se u UFC-u, Bellatoru, a posljednji meč imao je 16. veljače 2019. godine kada je pobijedio Roya Nelsona i revanširao mu se za poraz iz 2011. godine. Karijeru je završio s deset pobjeda u nizu (s ukupnim omjerom 38-11). Onako kako to legende i rade. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!