Obavijesti

Sport

Komentari 11

A da ovo probaju u HNL-u? Evo kako su u Španjolskoj kaznili tipa koji je prekinuo utakmicu

A da ovo probaju u HNL-u? Evo kako su u Španjolskoj kaznili tipa koji je prekinuo utakmicu

Atletico i Real morali su stati s utakmicom na 20-ak minuta zbog hrpe budala koje su zasule travnjak raznim predmetima i pokušali ozlijediti Courtoisa, a u klubu su odrezali drakonsku kaznu

VIDEO

I dok u Hrvatskoj i dalje muku mučimo s ispadima huligana na utakmicama HNL-a i silnim prekidima zbog bakljade, jedan takav, zbog kojega je jedna od najvećih utakmica španjolskog nogometa između Atlética i Reala morala biti prekinuta na 20-ak minuta, masno je platio izgrednik sa stadiona Metropolitano.

Pokretanje videa...

Sklopivi teren Bernabéua 02:42

Realov golman Thibaut Courtois žestoko je proslavio vodeći gol pred Atléticovim navijačima, a oni su ga potom u dva navrata zasuli upaljačima i kojekakvim predmetima pa je sudac povukao igrače u svlačionicu. Atlético je u preostalom vremenu zabio za remi, a klub je identificirao najmanje jednog gledatelja koji je gađao protivničkog igrača i odrezao mu trajnu zabranu dolaska na stadion!

"Naš odjel sigurnosti nastavlja raditi s policijom kako bi identificirao ostatak uključenih koje ćemo također trajno izbaciti sa stadiona. Bilo kakva odjeća koja prekriva lice na stadionu bit će zabranjena", poručili su iz kluba.

Što se HNL-a tiče, rekorder Hajduk ove sezone naplaćao se čak 78.050 eura kazne zbog huliganskih izgreda, najčešće pirotehnike. Uz onu Uefinu od 50.000 eura, cifra koju su u klubu trebali izdvojiti penje se na 128.050 eura ili gotovo milijun nekadašnjih kuna, a tek smo zakoračili u listopad. Možda bi kazne poput Atléticovih opametile prijestupnike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO

Preminuo je Dikembe Mutombo
U 58. GODINI

Preminuo je Dikembe Mutombo

Prije dvije godine započeo je liječenje od tumora na mozgu, a postao je i svjetski ambasador te širio poruku svima da bez obzira na teško stanje treba ostati pozitivan
VIDEO Ante Rebić susreo se sa Zlatanom, njemu u oko odmah upala jedna stvar: 'Šta ti je to?'
STARI ZNANCI

VIDEO Ante Rebić susreo se sa Zlatanom, njemu u oko odmah upala jedna stvar: 'Šta ti je to?'

MILANO - Bivši 'vatreni' Ante Rebić u prošlom se kolu Serie A vratio na San Siro gdje je igrao za Milan od 2019. do 2023. Srdačno se pozdravio s bivšim suigračem, današnjim direktorom "rossonera" Zlatanom Ibrahimovićem. Kratko su popričali, a onda ga je Ibra upitao "Šta ti je to?" i pokazao na atipičan broj dresa za jednog napadača na hlačicama, trojku. Milan je dobio Lecce 3-0.