Obavijesti
komentari
Špiček otkriva najbolje trikove za pripremu vrhunskog roštilja!
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Br
dugo godina sam na moru radio na grilu pa čak i u Italiji-jako puno je detalja i sitnica-meni je najbitnija vatra sve ostalo je stvar ukusa i izbora-ako imam peći puno različitih stvari-svakako ide prvo piletina-za nju vatra mora biti nekako blaza i pojačavati je-jer ako je bacite na prejaku vatru izvana je izgorite a unutra do kosti nista ukus nikakav-poslije može ići kotlet-najbolje imat gril koji je na ugalj i da se pomjera po visini zbog doziranja temparature-kad smo odradili to -mogu ići ćevapi/pljeskavice,nakon toga kobasice-i zadnju bi isao ribu/lignje i sl-jer je zica već podmazana nema ljepljenja a i vatra se već dovoljno smirila za nju-uvijek nastojte da Vam vatra na jednom dijelu grila bude jača a na jednom manja-i onda prvo stavljate na tisu vatru da se meso zagrije i onda pomjerate na toplije-i rotirate ako je neki već pečen al treba mu još vremena na vatri makne te ga na početnu poziciju tj.laksu vatru-uglavnom nema panike nego samo dobra priprema i gril je za čas gotov-ja ribu recimo mariniram, posolim-al uzmem maslinovo,peršun,bijeli luk limun i ruzmarin-malo natiskam u nju a poslije grancicom na grilu je još mažem--poslije marinadu po želji kad je pečena -dobar tek!Zovite ako zatreba pomoć hahahah!
Dk
Hm, ovo filozofiranje mi jako sliči na teoriju relativnosti.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .