Obavijesti
komentari
Špiček nije izdržao: 'Prekipjelo mi je pa sam morao dati otkaz'
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Vlad
Osrednji kuhar (bio u restoranu gdje je o bio chief) za loši kuharski pokušaj zanimljive emisije.
li
Bio sam i je i to ne jednom,dojam je sjajan! Govorim o Okrugljaku i Kaptolskoj kleti.
Vlad
Ja sam isto više puta (ne svojom voljom bio) u Kaptolskoj klrti i kao što rekoh. Osrednje. Namirnice slabe kvalitete i čak je bilo odmrznuti umak. Teleći lungić Prikaži još ↓
li
ne znam, imam drugačija iskustva
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .