Obavijesti

Sport

Komentari 90

Španjolski mediji složni: Imali smo sreće, ali i pomoć suca...

Španjolski mediji složni: Imali smo sreće, ali i pomoć suca...
1

Rakitićev udarac mogao je biti viza za četvrtfinale. No Iker Casillas je obranio. Imao je tri obrane, dovoljno, piše Marca i dodaje kako im je sudac oprostio dva penala...

VIDEO

Mediji u Španjolskoj su složni: Nismo igrali dobro, Casillas nas je spasio, a sudac zakinuo Hrvate. Marca hvali golmana Real Madrida i kapetana koji je sjajnom obranom kod Rakitićeve šanse sačuvao gol.

"Rakitićev udarac mogao je biti viza za četvrtfinale. No Iker je obranio. Imao je tri obrane, dovoljno", piše Marca i dodaje:

"Imali smo sreće i pomoć njemačkog suca Starka u pobjedi protiv Hrvatske na Europskom prvenstvu".

Sudac nam je oprostio dva penala

"Njemački sudac oprostio nam je čista dva penala, start Ramosa na Mandžukiću u 28. minuti te povlačenje Busquetsa rukama nad Ćorlukom u 86. minuti", rekao je Juan Andujar Oliver, reporter i sudački ekspert za madridsku Marcu.

Mundo Deportivo: Patili smo i mučili se

"Španjolska je odigrala lošu utakmicu s previše pogrešaka, lopta je bila prespora, a Iker Casillas još nas je jednom spasio", piše Mundo Deportivo.

AS: Iker spasitelj

"Iker Casillas nas je spasio ispadanja. Igrali smo loše, a Iker je morao izvesti čudo kako bi obranio dva udarca hrvatskih igrača", piše AS.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 90

VIDEO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!
SPORTSKI DIREKTOR OTKRIO

Marko Marić: Novi trener može biti domaći ili stranac. Ako je vrhunski, onda ćemo ga platiti!

Nemamo nikakve ograničavajuće faktore, bilo da je riječ o domaćem ili stranom treneru. Svi kandidati su u igri. Kad pronađemo idealnog trenera, donijet ćemo odluku, rekao je sportski direktor Dinama Marko Marić