Obavijesti

Sport

Komentari 5

Španjolci: Modrić je 'ošamario' Rodryga uoči finala Lige prvaka

Španjolci: Modrić je 'ošamario' Rodryga uoči finala Lige prvaka

Rodrygova kontroverzna i zbunjujuća izjava u tjednu prije finala Lige prvaka koje će se igrati u subotu dodatno naglašava činjenicu koliko je važno imati igrača bez izraženog ega. A tu je riječ o Luki Modriću, piše El Confidencial

VIDEO

'Manchester City je najbolji klub na svijetu', izjava je s kojom će se možda i neki složiti, ali problem je kada to izgovori igrač Real Madrida, najtrofejnijeg kluba u Ligi prvaka kojeg u subotu čeka novo finale protiv Borussije Dortmund.

Pokretanje videa...

Dalić o kazni za Modrića 03:21

Autor spomenute izjave je brazilska zvijezda Rodrygo koji je razljutio sve u kraljevskom klubu. Potpuno nepotrebno uoči utakmice u kojoj Real može osvojiti 15. trofej u Ligi prvaka. I u ovakvim situacijama je ključno imati u momčadi jednog lidera i legendu kao što je Luka Modrić. Netko tko ima autoritet i poštovanje svih u svlačionici i zna prizemljiti zvjezdice koje polete. Ili na ovaj način remete mir uoči finala.

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich

Na to se osvrnuo i španjolski portal El Confidencial koji je u tekstu s naslovom 'Tata Modrić ošamario je Rodryga' prikazao koliko hrvatski nogometaš znači Realu. 

- Hrvat ima autoritet, hijerarhiju i uključuje se u situacije koje ugrožavaju stabilnost. Uvodi red u svlačionici. Kroos je s druge strane puno tiši. Modrićev odnos s Rodrygom poseban je otkako je saznao da je godinu dana stariji od Brazilčeva oca. Hrvat je samo ošamario svog "sina". Rodrygova kontroverzna i zbunjujuća izjave u tjednu prije finala Lige prvaka koje će se igrati dodatno naglašavaju činjenicu koliko je važno imati igrača bez izraženog ega. A tu je riječ o Luki Modriću. Hrvat je još jednom dao primjer odgovornosti - piše španjolski portal.

Modrić i Rodrygo u sjajnom su odnosu, ali ne sumnjamo kako je nakon ove izjave dobio jezikovu juhu od svog 'oca', kako ga zove, jer ovo se jednostavno ne radi. 

LaLiga - Real Madrid v Atletico Madrid

- Modrić je postao klupski čovjek. Za njega su klub i momčad iznad individualnih interesa. On je taj koji najbolje razumije što Real Madrid i njegov predsjednik trebaju kako ne bi zaustavili smjenu generacija u klubu. Modrić živi nogomet s neobičnom strašću i odgovornošću. To je ono što nedostaje Rodrygu koji je iznenadio svojom izjavom. Nikad se ne umorite gledajući Luku Modrića kako igra nogomet i to mu daje snagu da nastavi igrati koliko god bilo potrebno, sve dok mu to tijelo i um budu dozvoljavali.To je moguće i morat će doći kad tad, ali proces trošenja je spor i to je ključ njegove dugovječnosti. Ako vam nije dosadno gledati ga, to je zato što se i dalje zabavlja i ne sumnja da je najbolje mjesto za uspješnu karijeru Real Madrid.

I upravo ova situacija dokazuje koliko je Modrić ključan za Real. Netko tko svojom magijom može preokrenuti stvari na terenu, ali i autoritetom smiriti tenzije u svlačionici. Istječe mu ugovor na kraju sezone, no sve je izglednije kako će ostati još godinu dana. Bez obzira što mu je 38, madridski klub ne može bez njega. U svakom smislu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...
KAKO JE DOŠAO U DINAMO?

Tajna akcija dolaska Baturine: Dinamo imao drugačiju taktiku, a željeli ga Barca, Milan, Juve...

Plus+ Martin je rođen u Zürichu (iako svugdje piše u Splitu), ima dva brata nogometaša, a Nenad Bjelica za njega kaže: 'Da igra u Benfici ili Portu već bi vrijedio 100 milijuna eura'...

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...
ODUŠEVIO JE

VIDEO Kovačićeva ludnica na Etihadu! Zabio dva gola za preokret, jedan je majstorski...

City je primio gol u 26. minuti, ali Mateo Kovačić predvodio je povratak aktualnog prvaka u utakmicu. Izjednačio je u 32. minuti, a na početku drugog dijela zabio i drugi gol
Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba
DOJMOVI S DROSINE

Što točno želi Osijek? Ovakva igra je ispod svake razine kluba

Plus+ Federico Coppitelli je "preživio" ispadanje od azerbajdžanske Zire i veliku krizu na startu prvenstva, ali kada Osijek protiv Istre prvi put u okvir zapuca u 84. minuti, znači da neke stvari ne štimaju